wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-04-06 17:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mammas, neapvainojaties, bet sheit nu tieshaam...
lieldienas taadaa fast & furious garaa paskreeja. nee, driizaak fast nekaa furious. 
sestdienaa pljazhaa pacepinaaju miesas ar shampiishkokteili vienaa rokaa un sauljoshanaas kreemu otraa [jo peedeejaas divas reizes normaali apsvilu, tad beidzot tachu jaamaacaas no kljuudaam]. vakaraa ietureejaam libaaniskas vakarinjas tajos pashos etihad towers, kur vindiizels no viena tornja otraa, peec tam treshajaa paarleeca [tornji neskarti, uztraukumi lieki]. 
lieldienu sveetdienaa viirietim bija darbs, es, savukaart, laiskojos pa maaju. bet vakaraa tad nu gaajaam uz kiniiti raudziit to graaveejfilmu, par kuru runaa, ka visi seansi teju iztirgoti [vismaz labaakaas vietas zaalee]. taatad, fast & furious 7. 
laikam nav jaasaka, ka lokaals svilpa un sajuusmaa plaudeeja, kad vindiizels ar komandu ieradaas abu dabii. tajaa nelielajaa fragmentaa, kursh filmeets abu dabii, patiesiiba ir shaada: 1) viesniicaa, kur vinji ieradaas, neviens NEKAD nav gar galveno ieeju vazaajies puspliks / bikinii un augstpapeedenees [septinjzvaigzhnju viesniica un ljoti stingras dress code prasiibas]; 2) etihad towers balliite, uz kuru vinji gaaja - paaraak eleganta, lai buutu true [jo realitaatee, kad lielie sheihi / princhi utt riiko balliites, tad galvenaa sastaavdalja tur ir prostituutas un narkotikas, nevis smokingi, elegantas kleites un zeltaa nolietas dejotaajas, arii apsargi princim buutu viirieshi, un nekaadaa gadiijumaa sievietes]. 
bet tas taa, es piekasos shiem siikumiem driizaak no taas neapmierinaatiibas, kuru manii izraisiija kinoteaatra apmekleetaaju neierobezhojumi. tieshi taa! jo es nedomaaju, ka shii filma ietilpst family kategorijaa, bet kinoteaatris bija citaas domaas, jo bija pilns ar gjimeneem ar maziem [!!!] beerniem. loogjiski, ka peec labaakajaam tradiicijaam, mazo beernu karma mani nepameta arii shoreiz - aiz muguras seedeeja knaukjis ap pieciem gadiem, kursh spaardiija manu kreeslu, un maate nereagjeeja uz maniem laipnajiem simtpadsmit aizraadiijumiem. blakus, savukaart, seedeeja famiilija, kurai beerns bija kleepii, kaadi triis gadinji apmeeram. un maate pie visaam kaushanaas / saushanas / spridzinaashanas sceenaam sedza beernam acis ciet [?!?!?!?!], kaa arii siice visu laiku njaudeeja, ka vinjai garlaiciigi, un kaadas chetras reizes mamma ar bebeni spraucaas mums garaam, lai izietu laukaa. 
bet! mums vismaz shiis biljetes par briivu ienaacaas, jo viirietis, onlainaa peerkot un ar karti maksaajot, sanjeem rezervaacijas apstiprinaajumu no kiniisha, bet error no krediitkartes. kiniitii mums biljetes iedaliija bez probleemaam, kaa arii viiriesha konta izrakstaa neuzraadaas, ka kaut viena kapeika par to novilkta. little win :)
shoriit no riita braucu atpakalj uz suunu ciemu. tikko braucu aaraa no abu dabii, kaut ko aizdomaajos un...pa nepareizo celju aizbraucu. uznjeemu kursu uz dubaju! labi, ka paspeeju laikus attapties, fiksi pirmajaa ekzitaa iemetos, gps'aa ierakstiiju "suunu ciems", un...blje, ar visu gps'u taa apmaldiijos, ka fak fak fak! iebraucu galiigaakajaa industriaalajaa apviduu, kur tikai milzu cementmaisiitaaji un pashizgaazeeji brauc. maldiijos kaadu pus stundu, jo tajaa apviduu ar celja noraadeem shvaki, bet gps nav apdeitojis kartes un teica man griezt pa kreisi tur, kur pa kreisi pliks tuksnesis un ne minjas no celja. protams, viss beidzaas laimiigi, jo, kad gandriiz jau saaku raudaat un kjert paniku, ieraudziiju celja ziimi ar noraadi uz suunu ciemu!


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?