wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-04-02 20:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
peec sapnju tulka, ja redz sapnii sevi kaa slaveniibu vai populaaru cilveeku, tad tas noziimeejot, ka ir uzmaniibas truukums reaalajaa dziivee. es vinjnakt sapnii piedaliijos america's next top model shovaa. bet nesirgstu ne ar uzmaniibas truukumu, ne popularitaates alkaam. vienkaarshi par daudz sho shovu saskatiijos pirms guleetieshanas, jo biju dazhas sezonas nokaveejusi un gribeejaas tachu uzreiz redzeet visas seerijas, jo nemaaku gaidiit.

par gaidiishanu - mee ar viirieti pieljaavaam kljuudu saakot skatiities the flash. apstaajaamies pie chetrpadsmitaas seerijas, kad veel piecpadsmitaa nebija iznaakusi, un peec tam lomkaas nezinaajaam kur likties. tagad gan spiitiigi gaidaam sezonas beigas, lai tad skatiitos no piecpadsmitaas seerijas liidz beigaam.

uz citas nots.
shodien nenormaalaakaa puteklju veetra visaa kamieljzemee. pat viesniicas lobijs mums bija taadaa vieglaa puteklju miglinjaa. viirietis, par spiiti visiem putekljiem, tomeer braukshot pie manis ciemos. teicu, lai tad gan nespiezh uz 160, jo zinjaas saka, ka daudz avaariju. viiriets saka, ka no pirmaa apriilja esot mainiijushi dazhus aatruma ierobezhojumus, un nevarot vairs nemaz uz 160.
peechaak, ar priekshnieku apspriedaam sho teemu, un es uzzinaaju, ka ierobezhojuma mainjas attiecas tikai uz dubai - al ain road :D bet viiriets brauks no abu dhabi, un uz sho celju shis jaunais ierobezhojums neattiecas! bet sho es viirietim pateikshu tikai tad, kad atbrauks. nav ko skriet, kad redzamiiba labi ja paaris metri.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?