wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-03-31 00:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vakar biju "sveetdienas miiljotaaju" balliitee. Kas saakumaa izskatiijaas, kaa mieriiga pasigjelka ar dziivo muuziku, izveertaas jautraa griekju deju dancaashanaa [ok, ok, es tikai seedeeju un plaudeeju, dancaaja griekji] un ljoti daudzu kokteilju izdzershanaa.
Iepazinos ar meiteni no kolumbijas, kura bija ljoti apseesta ar savu izskatu, nemitiigi sevi uzluukojot man aiz muguras atrodoshajaa spoguljsienaa. Briizhiem pat iepozeejot, it kaa kaads tur, otrpus spoguljsienas, ar kameru seedeetu. Vakara peerle no vinjas [uz jautaajumu, kaadeelj tik aatri maajaas taisaas, vinja teica, ka naakamaa dienaa baigaa prezentaacija darbaa] - I'm an intellectual, not a whore! Kaut gan visaadi citaadi vinjas vakara izteicieni liecinaaja ja ne gluzhi par preteejo, tad ljoti tuvu tam. Veel vinja pus vakaru bija ieurbusies savaa vatsapaa, ik pa briidim balsii sirsniigi iesmejot, neskatoties uz to, ka seedeejaam tachu barinjsh pie viena galda, un visi par kaut ko nemitiigi pljaapaajaam, liidz ar ko tie vinjas iesmeejieni mums bija kaa kaads pauzes pogu nospiestu. Bet vinja nemaz nereagjeeja, ka mees peekshnji apklusaam un visi uz vinju skataamies ar jautaajoshu what's-so-funny izteiksmi. Veelaak, pie vecaa tengo-la-camisa-negra hiita vinja mums pie galdinja uzdancaaja latiinju danci. Bet visumaa vinja bija jautra, sevishkji, kad vinjas telefonam batereja beidzaas.
Veel iepazinos ar vienu no dancaajoshajiem griekjiem - dakteri. Kad tiku ar vinju iepaziistinaata, mans kokteiljpartneris teica taa - un shis ir mans labs draugs diino, because he has all the drugs! Es jau sabijos, ka ar kaut kaadu narkodiileri mani te sadraudzina, bet nee. Peec tam noskaidrojaas, ka diino ir dakteris un vinjam ir morfiins.
Veel bija marokaaniete marjama, kura nupat aizgaaja no darba manaa vecajaa suunu ciema viesniicaa. Tikliidz marjama uzzinaaja, ka es esmu taa evy, kura tur pirms vinjas straadaajusi, uzreiz teice - ohhh, I've heard of you [bet taadaa gari novilktaa, aizdomiigaa tonii]. Es uzreiz sapratu, no kura cilveeka tad vinja par mani dzirdeejusi, kad piemineeju vaardu, marjama uzreiz pateica - don't worry, girl! I left this hotel because of that asshole and his opinion interests only no one :) nu ja, nevar visiem izpatikt. Bet sashkjebinaaja uz mirkli, jo tas asshole veel nesen kjeera un skaava mani ar tekstu - nu kaapeec tu biezhaak pie mums neiegriezies ciemos?! Luuk, tieshi taapeec. Vinja viedokli par sevi zinu jau no tiem laikiem, kad veel kopaa straadaajaam. Vinja meerkjis bija mani nolikt zemaak par zemi. Bet es neljaavos, liidz ar ko vinjsh mani ne acu galaa neieredzeeja. Vinja kontaa ir vairaaki atluugumi liidziigu situaaciju rezultaataa. Bet lai jau. Es teicu marjamai, ka nemaz neveelos zinaat, ko tieshi vinjsh par mani teicis. Beernudaarzs kaut kaads.
Bet. Pirms visaam kokteiljizpriecaam, es pus dienu pa baseinu nodziivojos, kaa rezultaataa gan vakar vakaraa [ljoti spilgti] un shodien [nu jau mazliet mazaak] zaigoju tomaatsarkanaa kveelumaa.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?