wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-03-12 21:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
shiivakara gardo vakarinju laikaa tika izmests teikums - tu need vasabi, jo esi jauka un piemiiliiga!
te es nemaz nesaaku iebilst un klaastiit patiesos iemeslus. citreiz vajag, lai ir vienkaarshi taa.
otrs galdinjkompanjons paarfraazeeja - tu esi jauka un piemiiliiga, jo need vasabi :D
___
bet vakar mees ar koleegji saimonu bishkji veel pasvineejaam manu aizgaajusho jubiili, un shodien pohinju rezultaataa es nespeeju novaldiit savu pareizo eeshanu un vakarinjaas apeedu divas lashmaiziites [un maizi es eedu diiiikti reti] un vienu sarkanaa velveta kuucinju.

veel es esmu ritiigi aizraavusies ar pilateem. maajaas un ar juutuubes paliidziibu, bet man ljoti tiik. nesaprotu, kaapeec agraak par to neintereseejos. un man nepietiek ar vienu chetrdesmitpiec-minuutiigu treninju, es taisu divus peec kaartas. laiks palido nemanot, jo tachu jaatceras par pareizo elposhanu visu laiku [kaa to nemitiigi atgaadina meitene ekraanaa], veel jaaskaita liidzi vingrojumu atkaartojumiem, un, aci nepamirkshkjinot, vinja saka - good job today! see you next time! un tad ir taads -- wuuut? jau viss? un shodien, pie katras apseeshanaas, mani musiishi man atgaadina, cik labi es vakar atkal pavingroju.
___
manaa nelielajaa mashiinizbraucienaa pa suunu ciemu, protams, ka notika blondiiniski nenoveershamais - tumsa, es no bankas ar guugles kartes paliidziibu aizrinjkjoju liidz shopingmoolam, un momentaa telefonam beidzaas bacha. moolaa iegaadaaju mashiinas laadeetaaju, jo veco kaut kur taapat biju paseejusi. peec shopinga baigi tagad braukshu uz viesniicu ar to pashu guugles karti...skuju! nomas mashiinai laade nedarbojas! nu neko, braucu uz dullo, jo visi celji jau taapat ved uz [romu] kaadu nebuut paziistamaaku vietu. taa es tur rinjkjoju kaadu labu pus stundu, jo suunu ciems ir populaars ar saviem apljiem [un viss izskataas tik vienaads, ka nelabi metas], normaalu krustojumu vietaa. viss, protams, beidzaas laimiigi, jo peekshnji pie apvaarshnja ieraudziiju savu veco darba vietu, no kurienes tad es gavileedama aizbraucu pareizajaa virzienaa.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?