wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-01-09 15:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Slimotaaju hronika
Nolikos ar ritiigu drudzi. Taa, ka divas dienas to vien speeju, kaa steneet zem chetraam segaam. Apburtais aplis: auksti/drebulji-kaululauzis-sviideklis divu dienu garumaa! How fun is that?!
Shodien vismaz jau seedus bez reibonja var notureeties.
Meerfija likums shajaa visaa? Ljoti elementaari! Taa kaa esmu darba mainiishanas stadijaa, tad mana apdroshinaashana shobriid nav speekaa bet bez apdroshinaashanas apmekleet aarstu kamieljos maksaa neaprakstaami daargi. Bet! Labaa zinja ir taada, ka labi, ka ir mamma-dakteriite, kurai var piezvaniit peec padoma. Protams, nieru iekaisums. Veel noveicaas, ka pagaajushaa gada slimojiena laikaa izrakstiitaas antibiotikas netika toreiz izmantotas, so bez raizeem varu bliezt tagadinj. Nolasiiju mammai telefonaa visas sastaavdaljas, vinja man ieteica devu, viss. Nekaadas slimniicas un vieteejie dakteri vairs nav vajadziigi.
Tresho dienu jau dziivojos uz uudens, jogurtiem, aaboliem un sausinjiem, jo neko citu ieest nespeeju. Rita man veel shodien atsuuta watsapaa, ka esot piecu sieru picu darbaa notiesaajusi, no kaa man gandriiz visi apeestie sausinji sagribeeja izkaapt uz aaru.
Sargiet sevi, daargie!
Veseliibu jums un izturiibu man :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?