wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2014-10-27 00:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
shodien no riita braucu pakalj mashiinai uz darbu [jo, protams, ieprieksheejajaa vakaraa vajadzeeja ar emmu paseedeet un patriekt viininjus], un atpakaljceljaa mani gandriiz aiztrieca pie dieviem viens iiblis baltaa nissan patrol'aa, un es atrulleeju logu un no sirds to suudagabalu nolamaaju trijaas valodaas, visos zinaamajos lamuvaardos [par ko teoreetiski mani shajaa zemee var arii aresteet], jo aatrumaa nekontroleeju iisti, kas tur naak no taas mutes laukaa. bet vienu es tagad zinu - bljagj, ku fiksa man reakcija! nebuutu es to stuuri paraavusi pa kreisi, kirdik man buutu. jo ja shitaads zilonis saliidzinaajumaa ar manu mazo flinstoonmashiinu uztriecas aatrumaa ap 100 km/h, diez kas nav. situuacija ljoti vienkaarsha: es rulleeju uz maaju, pa celju, kur driikst uz 100, braucu taisni, pa otro joslu [no piecaam]. vinjsh peekshnji man uzziimeejaas no labaas puses shkjeersaam priekshaa, jo kroplim savajadzeejaas pa kreisi nogriezt, ne viena signaala neparaadiijis par savu iedomaato manevru, vienkaarshi tupa aizshkjeersoja shkjeersaam celju. kaut visas riepas, bljegj, paarspraagtu tam pimpim! un veel kaut kas tikpat reibiigs.

augstaak mineetaas situaacijas rezultaataa, es, kaa jau kaartiiga sieviete, maajaas apdomaaju notikusho un izspeeleeju praataa iespeejamo avaariju, njemot veeraa, ka man aiz muguras [sameeraa droshaa, gan] distancee brauca veelviens 4x4. bet ja nu tam aizmugures shoferim nenostraadaa reflekss un vinjsh man ietriecas pakaljaa, tad es buutu kaartiigaa garmoshkaa.
nu luuk, un liidz ar to es nespeeju aizmigt savai nepiecieshamajai peecpusdienas snaudai [jo shonakt nakts mainja]. tagad mokos un ciinos ar miegu, straadaat negribas, viss besii. happy sunday, jopcik!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?