wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2014-10-20 15:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Perfekts peecdarba riits pie erinas. Noskatiijaamies seksteipu ( http://www.imdb.com/title/tt1956620/?ref_=nv_sr_1 ) - jautrs gabals, labaakajaas holivudas tradiicijaas. Tikai dzheka bleka vietaa tur vareeja buut kas speeciigaaks. Man nav nekas pret dzheku, kaa aktieri, bet vinjam dziedoshas lomas labaak piestaav [mans subjektiivais viedoklis].
Peecaak, filmas iespaidotas, paarspriedaam teemu - vai tu ljautu sevi filmeet seksa laikaa. [haaa, es neljautu. Jo, lai cik holivudiska nebuutu shii filma, tomeer pirms triis gadiem kates notikums bija kaa atgaadinaajums, ka nekas nav safe, lai cik labi to sleeptu. Un kates gadiijumaa nopluuda [juutuubee] vinjas kailfoto, kurus vinja savam puisim daudzus gadus atpakalj bija suutiijusi. Taapeec es piekriitu - skaties dziivajaa, nevis caur kameru!]
Filmas, sarunu un viina iespaidaa erina peekshnji iesaucaas - es zinu, ko mums vajag! Un ljoti determined aizskreeja uz otru istabu, un atnesa......kosmopoliteenu [to, kas zhurnaals, un kuru nebiju rokaas tureejusi nu jau daudzus gadus]. Manaa sejaa bija lasaams - mees tagad izveiksim kaadu kosmoo-testu par seksu, ja? Bet erina uzshkjiira kosmeetikas reklaamlapu un teica - we need this shit, and chris is going to pay for it! Un taa, mees pasuutiijaam internetos kosmeetiku. Gan jau ka kriss nebija sajuusmaa, kad vinjam pienaaca sms par tikko notikushu dariijumu [jo, protams, ka vinjsh bija darbaa, bet krediitkarte pie erinas - maajaas]. Peec nedeeljas mees gaidaam uuber-super-wowowow skropstutushu, kura bez maz momentaa uztaisa plastisko kjirurgjiju un vuallaaa - tev skropstasliidz debesiim. Un veel visaadus lorinjus..
Tad nu, uz shitik meiteniigas nots, es devos maajaas [atgaajusi no taas vienas viina glaazes] un izveeleejos pleilistee sisteemas. Jo sagribeejaas brutaali pabljaut liidzi. Mani, starp citu, ljoti interesee [taada veseliigaa zinjkaariite, vai ne], vai blakus staavoshs auto var dzirdeet, ka es mauju liidzi pilnaa balsii,kaut arii man visi logi ciet.jo man jau liekas, ka nevar. Jo mana mashiiniite ir kaa mans kokoninjsh, kuraa es varu dziedaat ko un cik skalji veelos. Not that i care ko par mani padomaas, vai kaa. Vienkaarshi interesee, cik ljoti smiekliigi izskataas blondiine roozaa jacinjaa, baltaa, mazaa hondinjaa nebalsii aurojot sisteemas.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?