wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2014-10-10 10:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
...speaking words of wisdom
oo, jaa! konciitis vakar bija super. tiesa, gan jaapieziimee, ka skanjas inzhenieris-monteetaajs-tehnikjis-atbildiigais laikam bija aizkritushaam austinjaam, jo dikti klusa taa visa padariishana sanaaca. diizhejs pat skaljaak muzoonu lika pirms un peec konciisha, nekaa grupa izpildiijaas. bet izdejojos no a liidz z! taa, ka slapjiem matiem, saartiem vaigiem un izdziedaatu kruuti! repertuaars bija ljoti labs, ar visu serzhantu peperu un peniju leinu, leediju madonnu, un un un un, protams, hei-dzhuudi un let it be koncerta izskanjaa. un pie izejas veel notveeraam grupu kopbildei. 
mistiskaa kaartaa veel pamaniijos iztriekt astonjas bundzhpudeles budvaisera [jaa, zinu, tas tak nav alus, bet plus dius'astonjos celsija graados aaraa shis bija visaukstaakais koncerta norises vietaa dabonamais padzeeriens], kas, diemzheel, shoriit rezulteejaas pulseejoshaas galvassaapees. bet, ko gan aspiriins un kapuchiino neizaarstee.

uz koncerta beigaam vienaa epizoodee biju dikti tuvu tam, lai paarkaaptu zhogam [literalii, jo nu dikti zems taadiem gariem cilveekiem, kaa man], kas noshkjiira parastos mirstiigos no seedoshaam seeneem [jebshu tautaas par VIP sauktiem]. bet tad sapraats njeema virsroku, jo tie pakistaanju apsargi neizskatiijaas diezko draudziigi. 


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?