wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2014-09-20 20:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Do you know that feeling...
...kad peec darba jautraa riksiitii aizcilpo [jo piecu minuushu braucienaa ir jaaizbrauc divi raundabauti, divi pagriezieni un viens juutoorns] peec dzirkstoshaa, jo riit nosaciiti briivs un, shkjiet, ir nopelniits bez sirdsapzinjas paarmetumiem ar glaazi rokaa paluureet seriaalus. Tad tu atnaac maajaas un iemet pudeli saldeetavaa, pabaro taalavas taureetaaju [dzhimiju], ieziekjee matus ar organisko kokosriekstu ellju, noliec blakus manikiira piederumus, turpat arii laptopinju ar seriaaliem [es pametu novaartaa revenge, taapeec otraa sezona - bring it on!], sagatavo kousteri [jo kam gan patiik tie slapjie rinjkji uz koka galda] un glaazi, tad tver peec nu jau atdzisushaa dzirkstoshaa, kuru laipnais paardeveejs, mani un manas izveeles labi zinaadams, ieteica [argentiinas strawberry with 1.5% strawberry pulp sparkling wine], un ver valjaa!!!!
...un tieshi pus pudele izshljaacas kleepii un uz griidas. Ok, ir ok, evy, jo ledskapii veel viena pudele [gan citas zortes, bruts parastais] dzirkstoshaa dzeseejas.
Bet...to, ko neizleeju pa pus virtuvi un sevi, dzeru shobriid un raudu, cik, maita, garshiigs! http://www.winesofargentina.org/images/size/130x250/Sua_Fresa.jpg/0/0/0/0/imagenes/bodegas/544

Zinot manu veiksmi ar maniem jaunatklaajumiem, es riit braukshu iepirkt veel, ja nebuus jau beidzies.

Cheers!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?