wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2014-09-08 08:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
piegdienaaaah...bija vaajpraatiigaaaah!
piezvaniija dzheina (haha, jevgeenija, jeb zhenja, kaa uzzinaaju) un sauca iet paseedeet kaut kur. uzaicinaaju uz savu viesniicu, jo veel bija liidz paveelam jaapastraadaa. nu luuk, un mans [saakotneeji plaanotais] mieriigais vakars ar paaris drinkiem beidzaas ap trijiem naktii pilniigaa miglinjaa. briinos, kaa nenolauzu ne kaklu, ne kurpeem papeezhus, jo, protams, visgudraak shaadi ir iet nodzerties uzreiz peec darba, kostiiminjaa un papeezhkurpees.

bet dzheina un aleksis ir biistami ljauzhi. dzheinai garsho kosmopoliteens, kuru mums piegaadaaja vienu peec otra [bija reiz vienaa seerijaa HIMYM, kad lilly samaksaaja baarmenim, lai vinjsh vienmeer pienes drinku taa, ka vinja ne mirkli nav ar tukshaam rokaam. luuk, mums kaut kaa liidziigi bija, bet par piegaades precizaitaati paruupeejaas aleksis]. bet aleksis, savukaart, pasuutinaaja pudeli dzhina [jaapiemin, ka bija veel divi aleksha draugi pievienojushies vakara gaitaa]. kad draugi aizgaaja maajas, palikaam klubaa trijataa starp filipiinieshiem [jo, protams, ka peec manas viesniicas miermiiliigaas baara paseedeeshanas bija veel jaaiekaro kaads klubs], un pusizdzertu dzhina pudeli, kaa arii tiem pashiem kosmopoliteeniem. lieki piebilst, ka mees to pudeli taa arii pieveicaam. un veel liekaak ir piebilst, ka neatceros, kaa tikaam liidz taksim. vien to, ka aleksis un dzheina mani nelaida vienu un braucaam visi kopaa, aizveda mani un tad pashi brauca taalaak. naakamais kadrs - es maajaas cepu ciisinjus, jo taads, luuk, kreivings peec kosmopoliteeniem un dzhina!

taa kaa palieku leenaam par sagrabeejushu seetu, kura vairs netur ne uz pusi tik, cik veel pirms kaadiem gadiem trim, tad mana piektdienas izklaide rezulteejaas divu dienu rehabilitaacijaa: gulta-virtuve-dzhankfuuds. divu dienu laikaa no maajas izliidu tikai vienu reizi - lai aizbrauktu uz darbu pakalj mashiinai, kuru piektdienas vakaraa sapraatiigi izdomaaju tur atstaat.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?