wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2014-08-29 21:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
darba peripeetijas
peec ziviim tomeer neaizbraucu, bet uztaisiiju auksto zupu, jo, protams, tepat cibaa salasiijos dazhaadas variaacijas par teemu un savajadzeejaas taa, ka aciis ceert. sanaaca tiiri ok, taisiiju ar marineetaam bieteem. naakamreiz jaataisa ar vaariitaam.
veel mans ieksheejais, nemieriigais gastronooms veikalaa breeca, ka vajag steiku grillpannu iegaadaat, kuru iegaadaaju arii [taadu auksto ieroci] - chuguna! un loogjiski, tachu jaaizmeegjina, taapeec arii steika gabalu sagaadaaju. ak, mans nabaga dzhimijs, nezinaaja, kur likties, jo visa istaba zilos duumos, kaa evy sev steiku cepinaaja. panna atziita par dikti labu esam, steikam gan prasiijaas ieprieksheeja sagatave, kaada marinaadiite vai kas, jo diezgan taada pliekana garsha sanaaca bada staavoklii pa fikso tik ar garshvielaam noberot. bet notiesaajaas taapat uz urraa, arii dzhimijam garshoja.
vakar vakaraa savukaart izgaajaam ar meiteneem uz kaadu drinku. kaadu drinku. tieshi taa - kaadu drinku. laikam lieki piebilst, ka shodien pohas spiezh uz smadzeneem un rocinjas triic. un visaa shajaa glamuuriigajaa pohu paskataa un jushanaa, mani veel izsauc viena piedzeerusha araaba probleemas risinaat, jo vinjsh, redz, britu tuuristiem pie baseina skalji aizraadot - this is my fucking country! veel pie visa piedevaam, vinjsh ir invaliids [viena kaaja ritiigi nedarbojas], ko vinjsh arii visu laiku uzsveera - redz, paskat, es invaliids, nevis kaa tu - ar divaam, un pie tam veselaam kaajaam [to vinjsh man teica, un tajaa momentaa man ash palika neerti un gribeejaas fiksi salauzt sev kaut ko - again - nooot!]. tad veel visu emociju piikpoints bija, kad vinjsh zvaniija savai sievai zheeloties, ka menedzhere [es!] vinjam nedodot vinja tiesiibas [wtf???], kaa arii saaka raudaat telefonaa. nu taa pa ritiigo raudaat, piemetinot uzbraucoshaa toniitii - nu ko, tagad juus visi [es, sekjuritijs, divi recepcionisti] vitneseejat kaa pieaudzis viirietis raud!
kaa viss beidzaas? atnaaca vinja sieva [surprise - amerikaaniete], un viirishkjis nomierinaajaas. jaapiebilst, ka vakar no riita vinjsh arii muuseejaa recepcijaa pilniigi piedzeeries [ap devinjiem riitaa] vicinaaja kulakus un sita duuri pret maniem recepcijas galdiem, kliegdams - kur ir mana sieva un beerni?! [jes, jes, esmu oficiaali juusu gjimenes aukle un sekoju, kur, bljed, tava sieva klimst apkaart - nooot!!!]. un nomierinaajaas tikai, kad piezvaniijaam sievai uz mobiili, kur ta shamaa esot, jo hasbends paardziivo. a shii [ak, kaada kuce, kaa vispaar iedroshinaajaas] uz banku aizbraukusi.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?