wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2014-08-01 15:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vakar tomeer sanjeemos un apciemoju manas divas cietushaas darbinieciites. taa, kurai lauzts guuzhas kauls, normaali jau atkopjas peec operaacijas un diezgan energjiski censhas pildiit daktera noziimeetos vingrojumus, lai gan caur saapeem gan veel pagaidaam, bet apsveicami taapat. dakteris saka, ka shii meitene ar savu apnjemshanos aatri buus uz pekaam.
otra - ukrainiete iriina, vakar bija samiegojusies, tikko peec galvas operaacijas, jo cietushi deninji un ir ieksheeja asinjoshana galvaa. aarsts gan dikti slavee arii iriinu, sakot, ka meitenei viss buus ok, viss norit peec plaana, operaacija bijusi makten veiksmiiga un atveseljoshanaas laiks ir aptuveni meenesis.
man tajaa visaa slimniicu epopejaa visu laiku reiba galva un koleegje aliina mani ik pa briidim tureeja, lai es kaut kur nenosvempjos zemee. baala seja un triicoshas rokas, kaa arii visas balsis pluuda it kaa no taaluma. bet viss labi beidzaas, es godam [griiljiigi gan] tomeer iztureeju.

ak, jaa. aizvakar noklaajaas laptops (divus gadus atpakalj iegaadaats, ar viena gada garantiju, protams, un pagarinaato garantiju neveeleejos njemt, jo tachu nafig nevajadzees!), kas, savukaart, noziimee klusumu maajaas, jo es, loogjiski, neesmu salaadeejusi neko ne aipadaa, ne aifoonaa. nu labi, klausulee veel kaadu tur muuzicinju var sagrabinaat - braucamplejlisti kautvai.
tad nu divus vakarus peec kaartas lasu izgliitojoshu literatuuru [women's health, haha] un kaapinu sevii veelmi iemesties kaadaa aktivitaatee. ar sho vasaras zharoonu ir traki gruuti kam sanjemties. un shodien darbaa parunaaju ar muuseejo fitnesa menedzheri, kursh man ieteica iet skriet veelu vakaros, tad mazaaks hjumiiditii un vieglaak elpot esot. un sarunaajaam atkal atsaakt kopiigo pusdienoshanu darbaa, lai vinjsh var vakteet manus kaaja-pasliideeja-saldumu-virzienaa paradumus un sadot pa nagiem, kad nepiecieshams :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?