wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2014-07-29 09:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
fakit!
vakar peec darba sadomaaju, ka vareetu uz vien' moolu aizbraukt, esot atlaides un taa. un vispaar, kaada paartika arii neskaadeetu maajaas. izveeleetais mools ir otrpus pilseetas, braucot no mana darba. pa celjam sazvanu ritu, pierunaaju, ka vajag, un mees nolemjam tikties tur. kad es veel tikai pusceljaa, rita jau zinjo, ka esot tikusi galaa un pat veiksmiigi noparkojusies, uz ko man neliels izbriins, jo paarkings tur ir milziigs, kaa ta nenoparkoties?! mhmm! jo tuvaak moolam tiku, jo lielaaka apskaidriiba [kaa taadai zhirafei] - tachu holideji lokaalie! pilns ar cilveekiem! tas ir, kaa kaads dzhunglju vaartus buutu tikko atveeris! loogjiski, ka man ar paarkingu tik labi neveicaas, preciizaak, vispaar neveicaas. norinjkjoju zigzagaa apmeeram minuutes cheespiecas, izbesiijos, zvaniiju ritai un teicu, ka jaabrauc iedzert, jo shitaaten bez nerviem tachu var palikt. un taa mees viena otrai astiitee devaamies uz krogu.

bet shodien, tikko darbaa ierodoties, mani sagaida ar zinju, ka triis manas meitenes no recepcijas esot vakar vakaraa notriektas ar mashiinu ejam paari ielai pie luksafora pie zaljaas gaismas, tepat pie viesniicas [meitenes dziivas, bet divas ir slimniicaa, vienai operaacijaa gaidaama]! ahujekj! man vienkaarshi ir dusmas! shitaadi te degjeneraati ir pelniijushi publisku nomeetaashanu ar akmenjiem liidz naavei. jo nav nevienam tik ljoti jaasteidzas shai dziivee. nee, es nesaku, ka es esmu uuber pareizaa brauceeja. bet es tomeer ieveeroju noteikumus. un es vienmeer [VIENMEER] skatos sev apkaart tuveejaa raadiusaa. to man shii valsts jau sen iemaaciija - turi acis plashi valjaa, kad brauc, jo te ir pilns ar debiiljiem, un tu nezini, no kura stuura viens taads ambaalis izleks ar savu jaunaako reindzhroveru un uzsviediis ar visu hondu pa taisno pie dieviem.
dusmas man uz vieteejo dziives uztveri. vinjus neuztrauc nekas, jo vinji paljaujas uz allahu. vinjiem ne no kaa nav bail. juutuubs pilns ar video, kaa jaunieshi, tepat kamieljos, arii saudaraabijaa, izpildaas ar mashiinaam uz celjiem. viens otru filmee un publicee, pat tad, ja draugs shaadaa paargalviibaa mirst. debiili, debiili cilveeki..


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?