wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2014-07-28 11:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kondishka salabota taa, ka naktii tinos savaa duunu segaa, jo auksti palika. peec peedeejo dienu saunas efekta dziivoklii, bija pat patiikami. shodien lielaa tiiriishana priekshaa, jo meistars vakar pielaachoja visu dziivokli, bet speeka kaut ko jau vakar kaartot un mazgaat nebija, kaa arii rita bija pagatavinaajusi vakarinjas, uz kuraam aiznesos ar pudeli prosecco padusee. tad gaajaam ritai pagarinaat staavvietu, vajadzeeja kaut kaadas kapeikas tur piemaksaat. bet automaats muus apsveic ar ramadaana beigaam un raada, ka chaardzhos muus tikai no otraa augusta! taa arii uzzinaajaam, ka ramadaans ir beidzies un beidzot var normaali arii svaarkos vai shortos iziet uz ielas, bez liekiem [nosaciiti] skatieniem un nosodiijumiem.
veel rita man vakar ieraadiija pilniigi pamestu pludmali, kur var ar auto piebraukt teju pie pasha uudens [it kaa jau tas nav tik vitaali nepiecieshams, bet shajaa svelmee ir forshi peec sauljoshanaas un uudens izpriecaam ielekt turpat staavoshajaa mashiinaa, ierubiit kondishku un sajusties kaa cilveeks]. visaa raadisuaa, cik vien acis taalu speej saskatiit [un es vispaar redzu ljoooti labi un taalu, ja] mees bijaam vieniigaas. netrauceeti baudiijaam liidzpanjemtos gardumus un triecaam uudeni nesleepjoties. visaas citaas pludmalees nedriikst, jo vakar veel bija ramadaans.

shodien, pirmo reizi kopsh ierashanaas no atvaljinaajuma, satiku priekshnieku. hug --> kaa atvaljinaajums? --> ai, mums te nekas daudz nav mainiijies --> ..un izgaaja boss no ofisa, taa arii normaali neko nepateicis. sak' pati lasi savus visus trissimts eepastus un apdeitojies. saucas, velkom bek to realitii, blaaaaaaaaaaaaaaa!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?