wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2014-07-26 15:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
neticami, bet fak[t]s!!!
atgriezhoties kamieljzemee, mani sagaidiija uuberpaarsteigums - 1 cm dziljsh uudens koridoorii, viesistabas pakljaajs pilns piesuucies ar uudeni un zhljurkstosha skanja zem kaajaam. un piloshs kondicionieris tieshi virs ieejas.
saakumaa staaveeju kaadas minuutes pie atveeraam durviim ar saviem diviem chumodaaniem, un nesapratu, vai tagad ir jaaraud vai jaasmejas. tad domaaju strateegjiju, kaa to lielo triisdesmitkilogramiigo chumodaanu paarnest paari visam slapjumam liidz guljamistabai, kur sauss. peec tam skumja cigarete virtuvee ar skatu pret dizaasteru un riiciibas plaans, kaa to visu savaakt. kaut nogurums bija paaraakais [peec 12 stundu lidojuma ar paarseeshanos un ierashanos ap trijiem naktii], tomeer savaacos, un jau septinjos no riita man smuki staaveeja spainis zem piloshaas kondishkas, griidas bija uzmazgaatas, paklaajs izstiepts uz balkona un taaaaaads nogurums, ka atpliisu nepaargjeerbusies, turpat uz viesistabas diivaana.

shis atvaljinaajums man dikti gaaja pie sirds. kaut kas ir tajaas latvijas vasaraas. paldies visiem, kas atlicinaaja kaadu briisninju manis satikshanai [arii jz.zuzanna un jz. kants], un jo iipashs paldies manai miiljajai jz. tvarj, kuru tad es, savukaart, gaidu beidzot ciemos ziemaa!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?