wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2014-07-20 00:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es taa baudu atvaljinaajumu, ka esmu panjeemusi briivdienas arii no cibas. Bet frendlisti palasu gan. Ja nu balliite, kuru nevajadzeetu palaist garaam. Veel gan nav gadiijusies, bet es veel neatmetu ceriibas.
Vakar, piemeeram, pilniigi negaidiiti pus seshos no riita lecu taksii vecriigaa, pie aptiekas baara, lai brauktu maajaas. Bet izgaaju ta tikai vakarinjaas...tikpiski! Kaut par balliiti neko nekur neizlasiiju. Vienkaarshi es peec kaadiem vairaakiem aliem palieku paaraak draudziiga, kaa rezultaataa sapazinos ar citiem veelajiem aptiekas viesiem :)

Shodien ar braali ap veelu peecpusdienu esplanaadee eedaam ljoti veelu lanchu, kad izdomaajaam, ka vajag kaadu kultuuru pabaudiit. Panjeemaam riga2014 aviizi, un pie pusdienaam peetiijaam, kas kur notiek. Bija gandriiz septinji vakaraa. Un aciis iekrita koru olimpiaades lapa. Fiksi ieguugleeju, kad tad nosleeguma koncis, jo biju kautkur pirms tam lasiijusi, ka devinjpadsmitajaa. Un bija arii! Un koncis bija dikti feins, bet, manupraat, ne iipashi draudziiga cena ieejas biljeteem...kaa rezultaataa arii publikas buutu bijis daudz vairaak, man domaat. Bet bija jauki un sirsniigi, un skaists repertuaars.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?