wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2014-05-01 17:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
viss, peedeejaa pile iepileeja manaa glaazee un esmu runaajusi! pateicu priekshniekam, ka nu supermenjos veel neesmu iestaajusies, lai beidz man kraameet pienaakumus kaa muuzham nepiepildaamaa vezumaa. lika sastaadiit sarakstu, sveetdien daliisim kaut ko prom maniem trim menedzheriishiem, kurus priekshnieks nez kaapeec visu laiku saudzeeja no dazhaadu manu pienaakumu uznjemshanaas. bet nu kaa tad lai puikas maacaas, jo mans kreesls muuzhiigi manu dibenu neturees un kaadam kaadreiz manaa vietaa buus jaa[staajas]seezhas. 

citaas zinjaas - shodien draseeshu peec darba pakalj bundulim shiten taadas padariishanas. vingroju pa maaju jau divas nedeeljas pa vakariem, ar visu kakji blakus, kuram manas staipiishanaas [un visvairaak jau pats jogas paklaajinjsh un vingrojamaa gumija] shkjiet aicinaajums dauziities.

un veel citaas zinjaas - jau peec trim dienaam [ja shodienu jau vairs neskaita] mana vaachu nadiine buus klaat un liis prozeko lietus! meegjinu atrast metropolee kaadu hoteli, lai lielmiestaa vislaik nav jaaseezh. taa kaa man triis briivdienas uz nadiines atbraukshanu, tad jaapleesh tautaas, jo, vispaar, dubajaa sen nav buuts. tikai viesniicas vaajpraataa daargas maijaa..ar visaam manaam atlaizhu karteem. bet nu gan jau ko sadomaas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?