wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2014-04-21 11:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kad ir skumji, tad onlainshopings ir labaakaas zaales. shodien aramex piegaadaataajpuisis [jau tresho reizi peedeejaas paaris dienaas], izsniedzot man kaarteejo pacinju, smiineedams jautaaja: "vai veel kas pending?" :D teicu, ka jaaskataas, kas ieksh shiim trijaam, ko shodien atvedis, un tad jau maniis. un tad piebildu, ka, oj, jaa! veel tachu tie peldkostiimi. puisis: "nav probleemu, es jau gandriiz esmu iemaaciijies juusu ID kartes numuru no galvas! veel paaris piegaades un vareeshu izsniegt pacinju bez ID"

a skumji ir taapeec, ka vienkaarshi pietruukst laika! es darbaa pavadu divpadsmit stundas, kaa minimums. un peec tam ir taads nogurums, ka pat graamatu rokaa nepanjemt. vakar atluuzu jau pus vienpadsmitos. knapi pietika speeka pretoties iemigshanai kameer zobbaltinaataajstreemeliites uz zobiem. shitaads joks vienai koleegjei gadiijaas, aizmirsa uz nakti, un naakamaas paaris dienas knapi muti vareeja paveert, cik jutiigi zobi. aizmirstot vispaar par eeshanu, dzershana tikai ar salminju.

un dzjimijs katru riitu, stipri pirms [kaadas 15-30 min, kaa kuro reizi] modinaataaja jau mani modina, kashaajot nost segu, oshnjaajot man seju [kaa rezultaataa kut vaigi un ir jaamostas], vai arii ar kjepu meegjinot aizkjekseet mani aiz zoda [nee, nagus neizlaizh, kaut arii tas nebuutu nekas, jo taapat apgriezti]. un taa es ar vinju ciinos - sleepjos zem segas, stumju vinju malaa, metu vinjam pasham segu virsuu - liidz modinaataajzvanam. un neliidz paarstelleet modinaataaju veelaak, jo tad dzhimijs vienkaarshi aatraak mani piecels. bet tachu taaaaaaaaaaaaa gribas veel pagulshnjaat! un tad es vinjam saku: "bet es tachu tevi nekad nemodinu, kad tu slaisties pa dienu!!!!" bet man liekas, ka vinjsh nesaprot.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?