wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2014-04-12 19:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ak, jaa. pirms vairaakiem meeneshiem mums te, darbaa, starp koleegjiem panesaas davai-ka-tieveejam-un-dieetojamies-un-uz-gym-katru-dienu-bezmaz maanija. taa kaa neesmu uz Tu ar dieetaam [man jau otrajaa dienaa paliek sevis zheel], tad es biju driizaak atbalstiitaaju pusee. vairaaki koleegji gan uzsaaka aktiivi sportot un eest salaatlapas pusdienaas. toreiz pieteicu muuseejam fitnesa centra menedzherim [dikti muskuliigs viiriets, visiem vienmeer laipni izsniedz padomus un vingrojumu sarakstu un taa], ka lai tik pagaida, atveersim viesniicu un mani uzeestie kilogrami nobirs, acis nepamirkshkjinot, arii bez visaam dieetaam.
shodien satiku vinju pie liftiem [nebijaam redzeejushies kaadas paaris nedeeljas], un pirmais, ko vinjsh man uzreiz aiz pasveicinaashanas saka - ak, dies'! tu esi ritiigi notieveejusi! :D jaa, taa ir. neteiktu, ka ritiigi, bet nost ir nonaacis pamatiigi.
un taapeec es shodien [tuulinj jau peec cibas piespamoshanas] braukshu taisnaa celjaa uz makdonaldu peec hamburgera! bwahaha! es nopietni.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?