wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2014-04-10 19:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
bljaaaaaaaaaa...
riit mums brauc grupa no indijas. no indijas dziljiem, taaliem, pusaizmirstiem ciematiem, kur, kaut kaadu loteriju izlozees var uzvinneet braucienu uz AAE. cilveeki, kuri brauc, ir taadi, kuri savaa ciemataa dziivo buudaas, staigaa puskaili, churaa uz ielaam un mazgaajas upee. priekshnieks jau reiz ar shaadu grupu straadaaja - ieveljas lobijaa mezhonju bars, kaa pirmoreiz [droshi vien, ka tieshaam pirmoreiz] civilaa videe tikushi, uzmetas simts cilveeki virsuu recepcijai visi vienaa chupaa (jo, kaa mees zinaam, nu vai vismaz filmaas esam redzeejushi, tad indieshiem ir probleemas at personiigaa speisa izjuutu, jeb, preciizaak, vinjiem shiis izjuutas nav), istabaas paarkraamee meebeles, vannasistabaa neizmanto dushkabiini, bet mazgaajas pa vidu telpai, izmantojot atkritumu urnas par uudens bachokiem, ar ko noskaloties...es nez, vai veel kaads piemeers jaapiesauc, lai man jau shodien seja buutu astonjniekaa savilkta. riit no riita ierodas 72 istabas, tas ir, ap 150 cilveeku VIENLAICIIGI (pariit 82 istabas...)!!! es esmu straadaajusi ar lielaam grupaam, kuras vienaa shaavienaa ierodas uz chek-in'u, bet taas grupas mums bija civilizeetas un organizeetas. shie brauceeji visticamaak nemaz angliski nerunaas. viss it kaa ir forshi nokoordineets un ekshenplaani izsuutiiti viens otram pa visiem departamentiem, bet es jau juutu, ka taapat nekas neies peec plaana un naaksies uz vietas improvizeet.
visam piedevaa - mans vakara menedzheris shodien darbaa neieradaas (un es saaku vinjaa vilties aizvien vairaak, arii bez shii incidenta), kam pateicoties man jaaseezh te, kameer nakts mainja ierodas. fantastish!
viss. nogurums ir klaat, tikko fiksi vienu epastu ar atskaiteem vajadzeeja nosuutiit, pashaas beigaas kind regards vietaa es ierakstiiju kind reports. man jaabrauc maajaas guleet.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?