wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2014-04-04 17:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
bez iipasha nosleeguma. tikai aizdomaajos.
bija man pamatskolas laikaa klasee viens izcili gudrs klasesbiedrs jaanis, kuram ljoti padevaas matemaatika. nu taa, ka bez iipashas piepuules desmitnieki vien groziijaas. man, savukaart, matemaatikaa bija jaanjem privaatstundas, lai eksaamenus vareetu nolikt, jo nu ne pa kam nekas man nesanaca. za to, es latvieshu valodas gramatikaa [peec cibas, luudzami, nespriediet] biju teicamniece, arii, kaa smejies, bez liekas zubriishanaas, man vienkaarshi aatri pieleca, kur komats ir jaaliek un taa. daudzas skolotaajas domaaja, ka es filologos ieshu, jo man nekas cits nederot. kaut kaadaa sociaalaa aptaujaa / testaa man uzraadiijaas, ka piemeerotaakaa profesija - skolotaaja [muahaha!].
vienvaardsakot, aizdomaajos, ko diez jaanis tagad dara, kur straadaa. feisbukaa nesen redzeeju vinja profilu, ieluudzu draudzeeties, bet veel nav apstiprinaajis. cik nu no skopaas pieejamaas info sagrabinaaju, ka vinjsh laikam tagad kanaadaa dziivo. un iedomaajos par jaani tieshi, jo vinjsh man atminjaa bija [vienmeer arii paliks] apkjeeriigaakais matemaatikjis. un veel arii taapeec iedomaajos, ka es [lielaako no nodziivotaas daljas] vienmeer izvairiijos no matemaatikas, bet redz, kur esmu tiksui - viesniicaa pie reekjinaashanaam. teoreemas gan jaapieraada te man nav [veeljoprojaam nesaprotu, kaa to dara], bet visu laiku jaagraabstaas gar reekjiniem, no kaa atkariigs viss muusu viesniicas budzhets un taa precizitaate. mamma pat shobriid veel nespeej noticeet, un mans privaatskolotaajs [lai vinjam vieglas smiltis, un, nee, es vinju tur neiedzinu] droshi, ka kapaa otraadi apgriezies. tieshi tik slikti man vienmeer gaajis matemaatikaa.
un buutu smiekliigi, ja jaanis tagad dziivee dara ko dikti [humanitaru?] ne ar matemaatiku saistiitu.
taa, luuk.

p.s. eksaamenus gan pamatskolaa, gan videnee noliku. uz kaut kaadu piecinieku, vai. nu nemaz ne tik suudiigi, kaa visi paredzeeja :D


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?