wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2014-03-28 09:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
turpinaajums par francuuzhenku
vakar, taatad, francuuzietei vajadzeeja tikties ar gjeneraalo. neieradaas [kas jau bija gaidiits]. veel paspeeju gjeneraalajam ieteikt, lai ar vinju taa uzmaniigi, jo pilnaa nopietniibaa domaaju, ka vinja ir bishku teereeta.
ap pusdienslaiku, kad seezham ikdienas dienasvidus briifingaa, atveras ofisa durvis un viens no maniem recepcionistiem pabaazh galvu un saka - piedodiet, ka ielauzhos, bet taa teereetaa daama gaida lobijaa menedzheri. mans boss pieleca kaajaas un devaas ar vinju runaat. peec minuuteem 15 ofisaa iesperas gjeneraalais un jautaa peec mana priekshnieka, saku, ka ar madaamu laukaa runaajot, lai shams arii ejot barinjaa. abi iesmiineejaam un shis aizgaaja arii. peec krietnas stundas mans boss un gjeneraalais abi naak uz ofisu smagi elsdami un galvas shuupodami. bet ar vieglu smiininju uz luupaam - saksees! madaama samaksaaja. bet nolika muus visus par neko nezinoshiem suudiem, pat gjeneraalajam ieteica, ka shitaa biznesu neviens nevada [nu ja, tai 37-gadiigajai maarketinga konsultantei gan labaak buus zinaat, ko ieteikt direktoram ar 25 gadu staazhu, kaa viesniica jaavada]. vienvaardsakot, visi bijaam vienaadaas domaas - vinja ir kukuu. gluzhi uz ielas izmest mees vinju nevareejaam, jo tomeer [sa]maksaajoshs klients, tachu tagad visiem acis plashi valjaa, jo ir sajuuta, ka mees no vinjas veel dzirdeesim, taa kaa vinjas bukings ir liidz pirmajam apriilim.
un, kaa tad! shoriit, darbaa ierodoties, man nozinjo vakardienas vakara mainjas notikumus - madaama ieradaas vakaraa neapmierinaata [kaa vienmeer], taujaadama peec savas origjinaalaas rezervaacijas izdrukas. izdrukaajaam. cedele tiek demonstratiivi iebaazta vakara menedzherim aciis un tiek izcelts teikums - re, re, es prasiiju numurinju klusaa staavaa un prom no lifta!!! lieki piebilst, ka taadaa jau vinja ir nodziivojusi kopsh ierakstiishanaas, kas bija diustreshajaa. bet ko tu slimam padariisi. lai izvairiitos no jelkaadiem turpmaakiem un veel potenciaaliem konfliktiem, piedaavaajaam vinjai numurinju vienu staavu zemaak, otraa koridoora galaa [vai nu mums zheel, pus viesniica tuksha, hokj katru dienu citaa numurinjaa!]. paarvaacaas arii. un vinjas koleegjis, kursh citaa numurinjaa apmeties, vakar veel esot paluudzis recepcijaa nosuutiit madaamai kaadu saldumu vai pukju pushkji, jo vinja esot diezgan saruugtinaata un ne visai apmierinaata ar muusu servisu :D nu, blje, vai nav izsmiekls?! neko es vinjai nesuutiishu. sen pieraadiits fakts - jo jaukaaks viesis un jo mazaak uzprasaas, jo vairaak uzmaniibas no personaala sanjem, kaa arii visaadus citaadus labumus. nu nesaprot tie bljaaveeji, ka ar savu aroganci un rupjiibaam neviens vinjiem apgreidu nedos un neko par briivu uz numuru nepiegaadaas. nez kaapeec lielaakaa dalja domaa tieshi otraadi.

p.s. vakar atklaajaas francuuzietes patiesais bekgraunds - alzhiiriete :D domaaju, turpmaaki komentaari lieki...


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?