wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2013-11-19 11:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

manam priekshniekam un vinja sievai vakar ieradaas pasaulee bebiite! visa viesniica shodien taada gavileejosha, visi metas zvaniit un sveikt. es gan klusinjaam pa watsapu apsveicu. man shkjiet taadas zvaniishanaas tikai traucee. tur droshi vien jau pietiek zvanu no abu gjimeneem un draugiem, kur nu veel visa viesniica tagad zvanaas.

liidzko savu zinju nosuutiiju, taa priekshnieks pats atzvaniija un tad jau vareeja spiegt un bljaut trubaa - wiiiiiiiii! visi sveiki un veseli, sievinja gan esot dikti sagurusi, bet priekshnieks pats visu laiku smaidot kaa maija sauliite un nespeejot vien beigt knubinaaties gar bebiiti. riit droshvien jau uz maajaam un tad mees ar erinu iesim ciemaa bebiiti buchot.

 

uz citas nots - mans jaunais chehu draugs suuta shodien iiszinjas, ka tak uz to regbiju vakaraa. bet es veel joprojaam nespeeju izlemt.

kaadudien pie baseina ar erinu noveerojaam shaadu aktivitaati un nespeejaam nesmieties (baseins tachu nekaads olimpiskais, vispaar bezformiigs un labi ja kaadus 10 metrus garaakajaa vietaa)

manas sarkanbaltsarkanaas vakardienas sveetku zekjes, lai tak nepadomaa, ka es aizmirsu par valsts sveetkiem savaa kamieljzemee seedeedama

krustceles atrastas, burka somaa, es par laapstas neseeju piestraadaaju. rita izveelas rakshanas vietu.

Ekshen!

 

 



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?