wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2013-11-16 15:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vichkrafts
oktobra saakumaa mana portugaalju podruzhka Rita bija aizbraukusi atvaljinaajumaa uz maajaam. portugaalji, kaa zinaams, ir taadi makten maanjticiigi, so shii bez maz no lidostas pa taisno pie kautkaadas ziilnieces-dziednieces un visaadi citaadi laimes neseejas un dziives mudzheklju atpinjkjereetaajas aizskreeja. dziive esot pilniigaa dirsaa sagaajusi, darbs besii, visi vinju noskauzh un nolaadee un laastu vajagot nonjemt. nu tur samaksaaja papraavu summinju un tika pie kaut kaadas burcinjas ar magjisku eljinju, kura esot savaa istabaa te, kamieljzemee, atveerta jaapatur liidz pilnmeenesim, kad taa jaaizver un krustcelees jaaprok.
loogjiski, lieki piebilst, ka shobriid gaidu ritu ierodamies man pakalj uz darbu un mees brauksim rakt to burku (vienai esot bail). veel tikai nomaljas krustceles jaatrod. laapstu rita arii superiigu jau pagaadaaja (bilde man watsapaa ienaacaas ar miljoons reecoshiem feisinjiem) - spilgti dzeltenu, ar jiftiigi zilu kaatu un sarkanu rokturi.
es ljoti ceru, ka mums izdosies shaadu manevru veikt liidz tumsas iestaashanai un nepamaniitaam. un veel, man liekas es no smiekliem nomirshu un noteikti fotograafeeshu, kaa rita rok savu beedu burku tuksnesii :D
un veel, es ceru, ka muus nearestees par diivainiibaam.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?