wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2013-11-03 15:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
saudaraabijas princhi
shiisdienas peerle no kaada CV: pie info "others" rakstiits - get to enact a light to drive normal transmition.
pajautaaju priekshniekam vai araabiskajaa pusee (jaa, cv divaas valodaas) teikts, ka vinjam ir driving license vieglajam auto, uz ko sanjeemu pozitiivu atbildi. taatad, google translate. priekshnieks saka - davai uzzvani, uzaicini uz interviju. zvanu. salaamaleikum, man atbild. saku angliski - es, taada un taada, zvanu no x viesniicas...mani paartrauc puspabeigtaa teikumaa ar samulsushu - mafi arabi (juus nerunaajat araabiski)? teicu, ka paarzvaniishu, masalama! priekshnieks blakus seezh un njirdz. cv teikts, ka english good in writing and speaking.
naakamais kandidaats. atkal jau ar labaam anglju valodas zinaashanaam. zvanu. te es veel aatraak tiku paartraukta - jau pie gudafternuuna, mani sauc..man uzreiz prasa, vai nevar luudzu araabiski. teicu, ka paarzvaniishu. peec shiis fraazes (un es veel klausuli nebiju nolikusi) priekshnieks tik gardi iesmeejaas, ka, domaaju, otraa trubas galaa tas noteikti bija dzirdams.
taa mees te straadaajam, ar ljoti labaam anglju valodas zinaashanaam un guugles tulkotaaju pa rokai.

upd. aaa, jaa! man shodien pasniedza veestuli, ka mans "greids" tika paaugstinaats par vienu iedalju, paarveerteejot un izveerteejot un ko tur veel ne, manus pienaakumus un statusu. algu gan neietekmee, bet pussoliitis veel tuvaak priekshnieka kresslam :D vakaraa viins pluudiis, es juutu!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?