wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2013-11-03 10:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
francisks viikends kamieljzemes adzhmaanaa, kur pilns ar krievu un vaacu tuuristiem. krievus pa gabalu var atpaziit - viirieshi lieliem veederiem un peldbiksees, zelta mega kjeedeem kaklaa, sievietes uz brokastiim veluuras rozaa trenninjteerpos un papeezh-kliket-kurpees (ar "koka" zoli). vaacieshi - penzijas labaakajos gados, paarcepushies araabijas saulee, daamas lielaam salmu cepureem, kungi shurpu turpu vazaajas pa mazo triissimtmetru pludmales streeli. pa vidu tam visam - pavisam normaals paariitis dodas peldeet kaadu gabalinju nostaak no mums, un es peekshnji atskaartu, ka shaaaausmiigi paziistamaa valodaa shie runaa. ieklausos (kaa zinaams, uz uudens laba akustika) - latvieshi! :) negaaju trauceet, lai kaa gribeejaas latviski meeles patriit. tik pieteicu dzhulienam, lai nebljaustaas paaraak skalji ar manis iemaaciitajiem lavieshu izteicieniem.
peldeeju kopaa ar mazu haiziviiti (spriedaam, uz kaadu pusotru metru garumaa izskatiijaas), kuru dzhuliens gaaja veelaak [nesekmiigi] trenkaat. haizive, pofigaa par pilno krastu cilveekiem, mediija netaalu esoshos zivju barus.
francisks, jo visu laiku klausiijaamies franchu muuziku. neparloju nemaz, iznjemot selavii un bonzhuur, bet dziesmaam vaardus jau zinu un varu dziedaat liidzi, ko arii divarpus stundu braucienaa atpakalj uz lielmiestu vakar visu celju dariiju. mana favoriitdziesma: gerald de palmas - dans une larme (juutuube darbaa nogriezta, nevaru linku iemest). kwii, kaa nervu galinjus kutina - balss, gjitaara..


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?