wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2013-08-17 10:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es nezinu, kaa es tieku pie shaadiem draugiem, bet garlaiciigi nav un suudzeeties greeks :)

vakar bijaam piektdienas tradicionaalajaa branchaa (eiropaa, vismaz vaacijaa, parasti tie ir sveetdienu pasaakumi), jeb latviski tautaa skautaas brokastpusdienas.
manupraat, bijaam visskaljaakais galdinjsh visaa baaraa. chetri amerikaanji (no dazhaadiem shtatiem), divi dienvidaafrikaanji, viena angliete un viena latviete - muus, gan akcentu zinjaa, gan vispaar visaadi citaadi, paarspeet nebija iespeejams!
branchu saaku diezgan pieklaajiigi - pus vienos dienaa ar milziigu porciju kartfeljbiezenja, papraavu medium steika kluci ar dzeervenju meerci, svaigiem gurkjiem ar mazliet kreejuma un glaazi viina. peec pus stundas pie muusu galdinja peekshnji paraadaas oficiants ar paplaati tekilas shotiem. mees, kaa jau penzionaaru bars, taa vietaa, lai sauktu ovaacijas un citaadi priecaatos, visi kaa viens njaudiigaas balsiis caur nopuutu izdvesaam - ohhh noooooooooo... un tad saakaas vispaareejaa vainiigaa mekleeshana, kursh nelietis to tekilu pasuutiija. nebij jau taa, ka spiedu kaartaa jaadzer, vai kaa, bet aaraa jau nelies. veel peec paaris raundiem viina atkal tekila "uzziimeejaas" un tika veel nelaipnaak uznjemta. diumetriigajam dienvidaafrikaanim antonam tika atnjemti galda piederumi, jo vinjsh pakjeera nazi, pieceelaas kaajaas un skalji sauca - who did it again? who did it again? mums, protams, bija smiekliigi, bet apkaarteejie galdinji gan saaka pamazaam izkliist.
chetros branchs beidzaas un taa kaa bijaam jau pieklaajiigaa reibuma staavoklii njemot veeraa agriino dienas stadiju, domaajaam shaut uz maaju pusi, izguleet reibuli un kino vakaru uzriikot. protams, ejot no galdinja prom gar baara leti, dienvidaafrikaanim steinlijam "roka pasliideeja" un vinjsh visiem veel vienu raundu ar drinkiem pasuutiija. apmetaamies tur pat pie baara letes draudziigaa chupinjaa, jautri chalodami, kad vienaa momentaa attopos, ka dzeru double vodka cranberry un blakus staav glaaze Moet shampja (antons jau bija krietnaa reibumaa un tad, kaa zinaams, juura liidz celjiem un vajadzeeja shampi, jo antons ar anglju meiteni bekiju septembrii miis gredzenus un tak tostu vajadzeeja). veel peec kaada momenta attopos jau mashiinaa celjaa uz naakamo baaru. atkal shampis, bekija saraudaajaas, cik laimiiga esot, es neliku mieru tetoveetaajpuisim (viens no amerikaanjiem), jo spriedaam, kaa uzlabot manus jau esoshos, erina mierinaaja bekiju, kriss naaca ik pa briidim mani apskaut un buchot man matus un teikt, cik ljoti vinjsh mani miil, antons shiliereeja gar baara leti un nelika mieru citiem apmekleetaajiem (veidoja jaunus draugus), dzhons (arii amerikaanis) klussibaa trieca savas coronas un tiesaaja megaburgeri, steinlijs visu laiku uzpildiija visiem glaazes...
un taa manas piektdienas brokastpusdienas paarveertaas brokastpusdienvakarinjaas, jo maajaas nonaacu ap vienpadsmitiem un shodien nespeeju sevi ieredzeet, jo jaaseezh darbaa, bet es veel shampi juutu...


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?