wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2003-08-04 16:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: tired
Mūzika:Guano Apes - U Can't Stop Me

kaarteejais wiikendinjch juurmalaa...
tikai shoreiz bija nu TIK garlaiciigi...veeeh! galiigi nebij ko dariit...vieniigi man patikaas kad vistas fileju uz grilla cepaam...mmm, tie bij tie 2 normaalie vakari...pa dienu viena vieniiga niikshana maajaas...juuraa pilns ar cilveekiem, un tas mani drausmiigi tracina.vismaz vareej biki pakashkjeeties ar tiem atpuutniekiem kas brauc uz juuru ar mashiinaam un noliek taas tieshi pie muusu maajas(pretii gaaraazhaam) taa ka teetim nau kur savu auto novietot, nerunaajot nemaz par iebraukshanu garazhaa.bij agraak "kjiegelis" pie muusu celja,jo taa skaitaas muusu zeme, privaata teritorija, aber chigaani nolauza to ziimi un jaunu likt a nau jeega kameer vinji tur dziivo...tad nu tagad visi brauc kam nau slinkums...un mees tik ejam kashkjeeties :P vismaz i kaa dusmu izlaadeet :)

shon akal labi trenzhieros panjeemos :P dabuuju individuaalo programmu(par kuru atsevishkji veel jaamaxaa)
nice :) taga vismaz es ejot uz zaali jau zinaashu kas man jaadara, nebuus vairs trenera raustiishana-a kaa man shito, ko peec tam, a cik reizes shitais utt. :)))



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]aminoskaabe
2003-08-04 17:00 (saite)
klau, a cik taada trenazhieru buushana patiesiibaa izmaksaa? nu taa aptuveni... un, ja nav nosleepumums, kur tu ej? jo man jau sen gribaas kauch ko padariit. kaa beidzaas skolas fizkultuura, taa i vsjo. jaapaskrien biskjin un jau paelpot vairs nevar:) gribeetos taa skaisti kaut kur...

(Atbildēt uz šo)


[info]nikki_sixx
2003-08-04 18:12 (saite)
Jā, Susīt, kur tu ej? Es šodien ar draugu biju pirmo reizi uz trenažieriem.. uff :D

man maksaa no 7-16 15Ls Reaktorā

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?