wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2012-05-29 16:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
un kaa tur bij' taa dziesma, ka neviens jau taapat nezheelos..

biju human resources miitingaa, izklaaju visus faktus un pretii sanjeemu lekciju kaa tikt galaa ar eegjiptieshiem :D bet taadu labu lekciju, draudziigu. norunaajaam ar HR direktoru (kursh pats arii origjinaali no eegjiptes) miitingu patureet tik starp mums un dot komandai iespeeju laboties. jaa, iespeejas es daavinu daudz. bet detalizeets e-mails manai direktorei tika uzklabinaats, lai pienjem leemumu.

veel piecas darba stundas priekshaa. godiigi sakot, es shodien ar visaam savaam emocijaam tik e-mailus klabinu, kam man taa kaartiigi nebija atlicis laika peedeejaas triis nedeeljas. kopsh astonjiem riitaa pa ofisu, milziiga kafijas kruuze + kaadi dazhi litri uudens - godam liidz pieciem vakaraa iztureets. jo pusdienslaiku notuseeju HR ofisaa smeljoties gudriibas un izraudot saapi, peec tam turpinot lekciju piipeetavaa, kaa rezultaataa nokaveeju darbinieku kafeteerijas pusdienas.
un es varu sadereet - kaa kjirsiitis uz kuucinjas - man buus totaala vilshanaas vakarinju bufetes klaastaa, jo kaa jau parasti - ka neiet, ta neiet liidz pat dienas beigaam. nekaadas jau tur sliktaas domas kosmosaa nesuutu. realitaate ir skarba :P

bet vispaar man riit pirmais randinjsh ar puiku, kuru satiekamies jau kaadus gandriiz divus meeneshus bet uz normaalu randinju neesam bijushi augstaak un ieprieksh mineeto iemeslu deelj. un taa kaa riit beidzot briivdiena, tad ieshu vaartiities pie baseina, kjert sauli un vispaar lutinaat sevi ar absoluutu atpuutu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?