wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2011-11-13 10:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Incubus - Pardon Me

aizvakar bijām ar kevinu atkal biljardu paspēlēt, šoreiz pievienojās freelance fotogrāfs amerikānis šons. četri ali katram ribās, bumbas jau lido pāri bortam un evy nobārstījusi biljarda galdu ar cigarešu pelniem (ļoti profesionāli mēģinot novelt vainu uz šonu, bet ak vai, kā man piemirsās, ka viņš nepīpē, haha, how lame). aizkūlāmies uz rock bottom pēcāk, izlēkājāmies, izpļāpājāmies ar uzstājošo grupu (izrādās šons viņus pazīst) un beigās mājās ap diviem naktī pilnīgā nesaprašanā pārrados. iegāzos gultā un, mēģinot izķeksēt kaut ko no atvilktnes blakus gultai, uzrāvu rādītājpirkstu tā pamatīgi. labi, ka biju piedzērusies un tanī brīdī tik nopukstēju - ak dies, ku neveikli, aplipināju plāksteri un gāju čučāt. no rīta gan asinis uz grīdas atradu, kā arī viss plāksteris bij piesūcies. un sāpēja ar, plus vēl pohas parastās...

vakar tad tāda pusdzīva ar sabintētu pirkstu ierados darbā no rīta un visiem paziņoju, ka gribu uz Incubus konci tajā vakarā un ka davai kāds man biļeti daboniet (viesnīcā strādājot ir vismaz 90% iespējamība tikt uz visādiem pasākumiem par brīvu). un uz pēcpusdienas pusi dabūju ar' :) 
spēlēja THE CULT  sākumā, tad pēcāk arī INCUBUS. bija fantastiski forši un jau ap pusnakti iekritu gultā sagurusi un laimīga. 

šodien un rīt brīvdiena! :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?