wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2011-01-02 02:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
jaunais gads un citi prieki
jau kādu vairāk kā nedēļu viesnīcā ir kopā ap 400 krievvalodīgu viesu, no kuriem kādi visi 70% nerunā angliski. jā, pie manis kā padomju veikalā pēc šņabja ar taloniem rindā stāvēja. risināju visādus jautājumus, arī ne uz manu darbu attiecošos.
jaunā gadā strādāju. tad ta pārsteigums, ne?
bet pēc divpadsmitiem buča un laba vēlējumi no galvenā viesnīcas menedžera (nu tā paša vācieša). kā Bianka saka - this is the only time of the year when you can kiss general manager and his wife won't be gelous! :D
taisnība jau ir.
pēcāk ar Bianku fiksi sataisījāmies un maucām uz blakus esošo klubu/bāru Bluebay. tur gan mums lika maksāt ieeju, bet tā kā darbā bija laba komisijas nauda kabatā ieripojusi, tad maksājām ar'. pēcāk izrādījās, ka ar ieejas karti tiekam pie 3 bezmaksas drinkiem. tā kā sen jau pāri pusnaktij, šampi nemaz negribējās. Bianka izlauzās līdz bāram, bet aizmirsa pirms tam paprasīt, ko es gribu dzert, tāpēc paņēma man vodka-sprite-daudz-ledus dzērienu. izdzēru kā limonādi un pati aizlauzos līdz bāram, kur izcīnīju godīgā cīņā sev stūrīti pat kur somu nolikt. paņēmu ierasto corona un tusēju turpat pie bāra, dejot tāpat nebija iekares, tad nu izdomāju, ka nekustēšu ne no vietas. blakus man viens skumīgs jaunēklis lēnām dzēra savu (arī) coronu. vienā brīdī man bārmenis noliek jaunu coronu priekšā un saka, ka tas no blakus stāvošā jaunēkļa. pasmaidīju, pateicos un tajā momentā foršā house band sāka zāģēt rock leģendu coverus un es savukārt - aurot līdzi pilnā balsī un skumīgais jaunēklis arī pēkšņi sāka dziedāt :D tad pienāca tekilas laiks, vēlvienas coronas laiks, daudz pīpēšanas laiks un daudz runāšanās laiks. beigās tika man paziņots - you are the most beautiful girl in the world and i want to put the whole world at your feet! :)
i'm flattered, but..nēnu, simpātisks, bet dzirksteles ta nav!
lai vai kā, līdz mājām kā džentlmenis pavadīja, augšā neaicināju, bet numuru iedevu. šodien atnāca sms, ka vajadzētu randiņu. es laikam piekritu. rīt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?