. ([info]evita_) rakstīja,
@ 2007-04-11 21:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mamma teica, ka paskatījusies internetā uz kādu pasākumu es braucu un ka tas esot kaut kāds melno pasākums. es zinu, ka viņa nemāk atrast pasākumus un ka pati viņa neizdomātu to muļķību par melnajiem. brīnums, ka nelietoja vārdu salikumu - sātanu pasākums. manāma darbabiedru iespaidošana. tā kā tādā bērnudārzā.


latviešu valodas ieskaitē man rekorda mazs kļūdu skaits. viena gramatikas,jo nemāku pareizi lietot ģenitīva locījumu, un viena stila kļūda, kas, manuprāt, tomēr arī bija gramatikas kļūda, bet nu skolotāja jau labāk zina.


šodien atkal bija komplimentu diena, esmu meitene, kas vienīga no viņai pazīstamajām meitenēm tik labi izskatās bez kosmētikas un meitene, kas daudz lasa. vēl arī man jautāja vai man nav kaut kādas noslieces.bet es domāju, ka nav gan. man tikai vienkārši ir jāsaprot ko un kura klātbūtnē drīkst runāt un ko nē. tā tad turpmāk ar klasesbiedriem nekad nerunāšu par melno humoru. viņiem patīk citas tēmas. -pirtis un piedzeršanās. nekas, ka par to vienmēr runā pēc brīvdienām, tas nekad viņiem neapniks. un tomēr - tie ir mani mīļākie klasesbiedri, jo vienīgie.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]evita_
2007-04-11 22:49 (saite)
pieaugušajiem jāmācās būt prātīgākiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?