. ([info]evita_) rakstīja,
@ 2010-05-27 14:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vienu brīdi es sēžu pie bāra un nedaru pilnīgi neko, atskaitot pārtikas naudas tērēšanu alkoholā, pēc pāris pāris stundām, es tieku pie neta, pēc pāris stundām es esmu izdarījusi visu, ko var izdarīt ar interneta palīdzību, un saprotu, ka sešu stundu garumā esmu runājusi tikai ar trīs cilvēkiem - barmeņiem. un es neesmu svešā vietā, tur ir daudz skolas biedru, puiša draugi un arī pats puisis kaut kur jautrojas, par mani aizmirsdams. tas viss ir labi, jo tad nāca vakara kulminācija. vispirms satiku brālēnu, ar ko gan kopā vakaru negribēju pavadīt. tad uzrodas elīnas brālis, ar ko ir jautri, paliek vēl jautrāk, kad dāvids viņam draud iedurt nazi ribās. tad es sakontaktējos ar vēlvienu cilvēku, tātad manā kontā pa visu vakaru ir 6 cilvēki. un daudz alkohols, daudz!! bet es svinēju eksāmenu. kad mani seši draugi nozuduši, uzrodas mans puisis. kā jums šķiet, vai pēc 5 stundu ilgas ģitāras spēlēšanas viņš ir gatavs arī man nedaudz pakavēt laiku? pareizi, ka nē. viņš apsēžas blakus krēslā un sāk koķetēt vai nu vienalga ko, kaut vai runājas, bet ar svešu meiteni. hmm, vai man vajadzēja palikt un gaidīt, līdz viņam apniks un mēs dosimies kopīgi mājās un vienkārši gulēsim, lai rīt notiktu tas pats? nu jā, es tieši tā nodomāju, savācu savas mantas un dzērumā aizbraucu mājās. vispār tas ir daudz iespaidīgāk, kā braukt skaidrā. ap pus6iem, mans princis pārrodas mājās un ir ārkārtīgi mīļš u tē tē, bet par spīti manam lielajam nogurumama un miegainībai, es sapratu, ka neesmu gatava būt mīļa pret viņu. nakts paiet spārdoties un pa miegam kaujos ar viņu un savām dusmām. rezultāts - esmu vīlusies,tagad viņš guļ manā gultā, man pat nav kur noslēpties, lai vienatnē varētu izraudāt savu bēdu. tā nu cenšos savākties un nevienam neuzbāzties. vīlusies, jā.

otrs. stāstam sākums tieši tāds pats. nu tas ir tas pats stāsts, tikai ir vēl viens rezultāts. konsultāciju laikā uzzinu, ka vakar laikā, kad tik ļoti garlaikojos pie bāra, manas labākās draudzenes un klasesbiedrenes (tas jau sāk skanēt ironiski) ir turpat netālu kreklos un jautri pavada laiku. hm, diez kāpēc man nevarēja padot kādu ziņu? ok, paldies par to, dubultvilšanās.

bet tā vispār šī ir jauka diena un man iet labi. dēļ karstā laika un satraukumiem negribas ēst, līdz ar to ir vairāk naudas izklaidēm. tikai nav ar ko izklaidēties. fail

tagad ir laiks cigaretēm un ilgai sēdēšanai pagalmā, protams, kopā ar dūdu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]jaranga
2010-05-27 15:11 (saite)
un mans jautājums, cik bieži tā esi Tu,kas citiem ierosina kaut ko darīt, vai ārī sāc sarunu negaidot, kad tev pienāks klāt. m? :) zinot tevi- man jau drīzāk liekas,ka tu dzīvo ar domu citiem neuzbāzties,pēc tam sūdzoties,ka citiem savas leitas,nav laika utt. īstenībā- vienmēr ir laiks, tikai vai tu pati pacenties, kko šajā lietā darīt.. lielsisk piemērs- zandas uzdāvināta tava dāvana dzimšanas dienā, gadijuma nebija tā ka zanda davinaja un tieca,tas bus ko kopa jums/mums..bet rekā, nekā :) jo tu a) vainu aizmirsi b)vainu negribeji uzbāzties c)to izdariji ar saviem "labakajiem" draugiem vai d) puisi,kuram tu interesē kad apkart pazuduši visi,kam biksēs nav krāniņš. Jauki Evit :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evita_
2010-05-28 19:30 (saite)
ām, es tajā bārā nevienam klāt nedrīkstu iet, tādi ir noteikumi :D
un par draudzenēm - kā es varēju iedomāties, ka viņas trijos naktī ir kkur netālu tur, ja nākamajā dienā ir skola un nekas tāds parasti nenotiek.


labi, Tev droši vien ir taisnība, man to grūti atzīt un vēl grūtāk kko mainīt. es neesmu out-going person.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]jaranga
2010-05-28 20:40 (saite)
nē,mājās sēdetaja tu ari nesi, nu visamz senak nebiji, atlika tik ko pateikt, un ar mieru biji kaut uz bausku iedzert aliņu brukt :D. Un peidod,ka es tā saku, bet kapec tu ļauj sev kāpt uz galvas TIK ĻOTI, tu nedrīskti neko darīt, nedrīskti nearvienu runāt,nedrīksti šito, nedrīskti to.. bet tajā pašā laikā pieļauj to ka tavs puisis tava acu priekšā flirtē ar citām? vtf? kam tev tas vajadzīgs?

p.s. Ja būtu painteresejusies par viņām tad zinātu, jo kamēr tu sedeji tur balerijā, viņas tikpat labi varēja but mājās, un justies tāpat kā tu- vīlusies, jo viņas ir mājās, bet tu tur- un nepaicināji. divi gali

BEIDZ NŪĢOTIES!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?