Journal    Friends    Archive    User Info    memories
  atvadīties | atgriezties | dzeja | darbi | epifānijas | erlends | emuārs |

Klejotājs - Balti meli uz manas melnās nelaiķa (gandrīz) ģitāras


11. Aug 2009 01:31 Balti meli uz manas melnās nelaiķa (gandrīz) ģitāras

aizvadīju Ievu, paēdu "karotēs" un gāju uz darbu. Neredzēti liels cilvēku skaits šajā nedēļā (skaitu to, kas jau aiz muguras) - 24. Palika laikam 23. Bet tas nekas, jo tūre bija jauka, mazliet mākoņains, bet silts.

Pievīla minoltieši, jo skeneris vēlaizvien nestrādā. Tāpēc aiznesu uz BFS, kur par četru filmu skenēšanu, tai skaitā vienas attīstīšanu un skan pakalpojumu vajadzeja maksāt kaut kādi nepilni desmit latēni. Kad aizgāju pakaļ bildēm - izrādās ka tikai septiņi ar kapeikām. Man jau nu traki liekas, ka es saņemu kaut kādu atlaidi. Par 120nieci arī sanāk maksāt arvien mazāk. Droši vien smukās sejas dēļ.

Vakar atkal diskutēju par dzīvi un savas dzīves jēgu. Laikam pilnmēness. A man tā vienmēr notiek.

Šodien bija paredzēts uzņemt divus spāņus, kas klejo apkārt pa Eiropu un stopē. Bet, tā kā mājiniekiem nebiju pateicis par viņu ierašanos, tad tie tā negribēja uzņemt tādus svešus (arī man) kungus. Tāpēc devos šos satikt, kads satiku, izklāstīju baltus melus par to, ka tajā vietā, kur bija paredzēts viņus noguldīt, ir ievākusies jaunā meitene Marija (vispār jau tulīt kaut kad, varbūt pat rīt ievāksies), bet viņiem bija paveicies jo meitene no Igaunijas vārdā Ūlane bija piespēlējusi, kā izrādās, Linarda vārdu. Nu jā. Pasaule ir sasodīti maza. Tā nu viņi droši vien guļ pie viņa.

Atnāca arī Kristofers. Un jautāja vai rīt nevarēs palikt pa nakti. Nu viņš ir pazīstams, viņš varētu. Bet es nezinu, vai tā Marija būs vai nebūs.

UN JĀ, ES OTRDIEN SPĒLĒJU OLD TOWN HOSTELĪ. ATKAL UN LAIKAM PAGAIDĀM VIENMĒR. Ja vien ģitāra nesaplīsīs un neuzradisies jauna. (Pagājušogad kaut kādā vasaras sākumā Laivā kāds bija to pārlauzis pie skaņošanas skrūvēm pušu. Paldies dievišķīgajam Egilam Pētersonam, kas manu mazulīti reanimēja. Bet tagad, pēc gada tā šuvīte verās atkal vaļā)

VAI KĀDAM NAV LIEKA ĢITĀRA, KO MAN IEDOT?????? JA ESI KREILIS, PAT NEMAZ NEVAJAG MAINĪT STĪGAS, JO ES ARĪ ESMU!!!! (jā, piedodiet, bet tagad es kliedzu) p.s. vēl tak jāieraksta dažas dziesmas!

eju līdziPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry