Journal    Friends    Archive    User Info    memories
  atvadīties | atgriezties | dzeja | darbi | epifānijas | erlends | emuārs |

Klejotājs - 31. Jūlijs 2009


31. Jul 2009 11:02

"Slims ir tas cilvēks, kurš indē bezdelīgas"

uz nezināma kapakmeņa Parīzē

eju līdzi


31. Jul 2009 18:42 izstāžu raža

Vakar bija vienkārši traki traka diena. Viena vakara laikā paspēju apmeklēt:

  • Dearty Deal Cafe dzimšanas dienas iesvinēšanu un izrādes "Uz tirgu" ģenerāl mēģinājumu
  • Tasty shop karikatūru izstādi
  • Berga Bazāra mākslinieku tirdziņu
  • "Mojo" bārā noklausīties Mārtiņu un redzēt vēl kādas izstādes (Ieva Nagliņa) atvēršanu
Norukāju jau arī ar 23 cilvēkiem. Bet pēc tam piecos aizgāju uz DērtīDīl, kur satiku dažus pazīstamus/redzētus/neredzētus/jauniepazītus cilvēkus (šāds pats scenārijs arī "Mojo"). Viņiem paliek viens gadiņš spīķeros. SAvā ziņā es varu teikt, ka esmu pielicis arī savu roku, jo palīdzējo labiekārtot (nevis remontēt) un pašā pašā sākumā strādāju aiz letes. Bet nu - laiki mainās. Ieēdu auksto zupu, noskatījos "Uz tirgu", kas man tomēr ne pārāk patika dēļ tā, ka priekš tirgus personāžiem šamējie bija pārāk inteliģenti, latviski un, kā saka angļi, fluenti.

Pēc tam aizminos uz Tasty Shop, kur tika atvērta karikatūru (kārtējā) izstāde. Tāda jaukiņa, tikai patīk, ka visas tur esošās karikatūru grāmatas ir vāciski - es jau vāciski ņebumbum.

Berga Bazārā notika mākslas darbinieku tirdziņš. Izgāju cauri, kad šie visu tikai lika virsū, izgāju šodien un sapratu, ka vakar bija viskrāšņāk. Protams, pretī Emihla Gustava Schokoladei bija uzlikta skatuve, kur meitenes demonstrēja viskautko uzģerbamu. Vienbrīd likās, ka tie peldkostīmu un apakšveļa bija no Maskavas piepilsētas ķīniešu bodes un vienīgais, uz ko jums vajag skatīties, ir tās wouwouwuiwa meitenes (dažas tomēr nemaz tik wouwouwuiwa nebija). Nu tas tā. bet visā visumā jauki.

Un tad man pazvanīja Gatis. "Mojo Mārtiņš spēlē!!" viņš teica. Tā kā biju viņu (Martin COnfused) palaidis garām gan Vinilā, gan Pozitivusā (klausījos tikai radio), tad nedrīksteju neaiziet. Uzradies tur, uzzināju, kāda jaunkundze vārdā Ieva Nagliņa rīko izstādi. Vēlāk noskaidrojās, ka viņa ir arī ļoti jaukas meduskūkas autore (dabūju laikam 4 gab.  - svīteris) un arī interesanta sarunu biedre. Satiku pat Cīruli, nu tas gan bija numurs. Bet arī sasodīti jauki. Satiku arī Ingu Lāci no Rīgas mākslas telpas. Šī bijusi Japānā un pāris nedēļām sakarā ar mākslu utt. Bet es jau to zināju.

Pēc tam ietestēju DērtīDīl deju zāli unm atzinu par man neiteresantu (tajā vakarā), tāpēc atgriezos atpakaļ Mojo. Starp citu, iepazinos ar diviem jauniem Jāņiem un viena Jāņa māsu, škiet Aiju (vārdi nav mana stiprā puse). Tad kad visi aizgāja, mēs ar ievu norunājma par dzīvi un lietā vēl pat pusčetriem, tad es tevos mājup.

Aizgāju gulēt pirms sešiem.

Piecēlos pirms vienpadsmitiem no tā, ka Džeims mani modināja, jo vakarā bija baigi piepisies (atvainojiet manu franču leksiku), un nevar pastrādāt. Rezultātā es šodien dabūju (šajā lietainajā dienā) divus Notinghamiešus, vienu amerikānieti un divus vāciešus. Piedevām arī jaunu FED-5B.

Un man ir jauns biznesa plāns sakarā ar fočikiem.

4 iet līdzi - eju līdzi

Back a Day - Forward a Day