Eques Venti ([info]eques) rakstīja,
@ 2003-04-19 13:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:Svēts
Mūzika:Samael - The Cross

Priecīgas Lieldienas :)
Šodien no rīta bija uzmācies depresīvs noskaņojums. Mēģināju izdomāt, kāpēc Jēzus Kristus ziedoja savu dzīvību cilvēces labā? Tā arī nevarēju atrast nevienu loģisku argumentu šai rīcībai. Interesanti, vai viņš to būtu izdarījis, ja viņam to nebūtu pavēlējis tēvs?



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

Re: madness escaped
[info]lord_andrey
2003-04-19 14:25 (saite)
da es ne par Makleodu runāju, es par sanitāru ar zirgasti... viņš neļaus, vajag Dorianu viņam uzrīdīt, viņš joprojām tur smaida?

emm, Brutu neņem, savādāk pagājušajā nedēļā, kad bija mana kārta būt par Cēzaru, viņš mani miegā nodurt mēģināja, nevaru iedomāties, ko es tagad darītu, ja ne Kecalkoatls... a Cēzars lai nāk, viņš, kad bija ūdensroze, man apsolīja 1745. gada Oni Poce divas pudeles... apdzersimies kā lopi... :)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: madness escaped
[info]eques
2003-04-19 14:28 (saite)
Labi, dzeramies...:) A ko tu tur saki par ūdensrozēm? Varbūt davai tad es sev līdzi paņemšu arī nātri un pieneni, kā arī brāļus kaktusus? Nē, pārāk daudz zaļuma var nākt par ļaunu ballītei..... Bet visumā domāju, ka būs labi, ne sliktāk kā pagājušoreiz, kaut gan Hitleru jau izrakstīja..... Mēs pēc viņa skumsim..:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: madness escaped
[info]lord_andrey
2003-04-19 14:31 (saite)
Nezinu, es pēc Hitlera kaut kā ne pārāk skumstu, viņš man kājā dakšiņu iesprauda un vēlāk vēl bļaustījās, ka es esmu žīdu cūka... zb jau, labi, ka izrakstīja, savādāk es par sevi neatbildētu... maita.. :( hmm, a nātres un pienenes nevajag, zb mani viņas arī...

un vispār, kur ir mans dators un kāpēc mēs tusējam internetā, man galvenais ārsts teica, ka mums nav datoru un interneta... un vispār slimnīcā nav interneta... [Lords kasa aiz auss.. sev...]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?