Eos ([info]eos) rakstīja,
@ 2024-07-24 02:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pirmais uzvarētais šautru turnīrs

.



Trenējos 6 mēnešus. Kopš 2024.gada janvāra. Pa labi pamatturnīra trešā vieta Madara, tad pirmā vieta Raimonds, otrā Vladislavs, ceturtā Kaspars.



"Double in formāts nepiedod kļūdas ne tikai lega beigās, bet bieži arī sākumā. Par to Edgars pārliecinās uz savas ādas, pārāk lēni iesākot legu, kas ļauj Jevgēnijam tikt pie spēles pirmā lega ar krietnu atstatumu punktos.

Jau otrais legs varēja kļūt par pēdējo, bet Jevgēnijs aizmet garām mačbultas, kamēr Edgara šautriņa lido nepieciešamajā D8 sektorā un panāk izšķirošo legu.

Pēdējā legā abiem spēlētājiem ar pirmo piegājienu izdodas iesākt legu un pēc 18 šautriņām Jevgēnijs skatās uz 58 punktiem, bet Edgars uz 40 punktiem. Ar trīs piegājieniem pie dēļa izrādās par maz, lai Jevgēnijs izmantotu sava lega sākuma priekšrocības. Edgars tiek pie kārotā dubultā un pirmo reizi tiek pie Teapot turnīra uzvarētāja goda!"

http://dartsriga.com/2024/07/rihards-vosulis-grigulis-raimonds-zunda-un-edgars-efeja-kroneti-par-sis-nedelas-pepsi-darts-turniru-cempioniem/


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?