Eos ([info]eos) rakstīja,
@ 2024-05-19 01:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Cilvēku daba
Noskaidroju, kāpēc klasesbiedram no Skotijas tik ļoti derdzas cilvēce.

Tas esot kovidlietas dēļ. Cilvēki akli esot ticējuši mēdijiem, valdībai, potējušies. Tagad Astra Zenecai un Pfizer ir tiesvedības par to, ka viņi slēpa vakcīnu blakņu
smagumu.

Viņam riebjas cilvēce, jo uz šīs planētas esot triljonāri, kas organizē karus, ķīmiskās trases, afēras. Parastie cilvēki esot bijuši tā nozombēti ar ziņām no mēdijiem, ka skrējuši vakcinēties, nedomājot, kas būs. Tagad ārsti saka, ka daudziem no vakcīnām ir onkoloģiskas sekas. Un tas tiek pasniegts kā "vakcīnas nebija pārbaudītas, labāku vakcīnu nebija, cilvēki domāja īstermiņā, tāda ir cilvēku daba, ko tur daudz cepties". Un ārsti turpina darīt savu darbu, nozīmē ķīmijterapiju un dzīvo tālāk.

Šajā situācijā es tikai redzu to, ka cilvēkiem, kas zina par daudz, bet piedot nespēj, šiem cilvēkiem ir risks kļūt par tiem, kas ierodas skolās ar automātu rokās, lai "paglābtu" jauniešus no šīs "briesmīgās pasaules".

Man svarīgi bija saprast viņa naidu, un es sapratu. Bet kā skolotājs es varu justies drošāk, jo viņš fiziski atrodas Skotijā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?