Eos ([info]eos) rakstīja,
@ 2024-02-11 12:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Imidžs ir svarīgs/ sevis pieņemšana
Atceros, 2016.gadā vēl gribēju justies kā mākslinieks. Aizgāju uz tējas dzeršanu Robert's Books uzkrāsojies. Gribēju izskatīties unikāli, atšķirīgi.

2023. gadā aizgāju uz tējas dzeršanu Chat restorānā sava mīļākā teorētiskās fizikas profesora Leonarda Saskinda kapučjakā. Taču Saskindam tobrīd bija 82 gadi un viņš jauniešu kapučjakā tomēr izskatījās uz 70. Es tajā kapučjakā izskatījos uz 18.

Dāma, ar ko satikos uz tēju, vēlāk man savās mājās rādīja Spāņu ziepenes un tur esošos vīriešus, ka tie ir paraugs 30+ vīrieša ģērbšanās stilam. Pletkrekls, lielisks uzvalks, pie bārddziņa veidots bārdas griezums.

Šogad gandrīz atkārtoju to pašu. Man ir čoms IT speciālists - sirma galva, stilīgas brilles, oranža kapučjaka. Viņam reāli ir tikai 50. Tajā kapučjakā viņš arī izskatās pēc stilīga 45+ vīrieša. Es tādā kapučjakā aizvien izskatos uz 18. Pamēģināju fotosesiju tajā jakā - visās bildēs izskatos knapi pilngadīgs.

Ps.

Ļoti iesaku Saskinda Ted Talk par Ričardu Fainmenu - slavenu fiziķi, lielisku pasniedzēju un profesoru. Ir subtitri latviski.

https://www.ted.com/talks/leonard_susskind_my_friend_richard_feynman?language=lv&subtitle=lv


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?