gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Re: no go
Es tāpat saprotu arī to, ko saki tu. "Tauta" ir pārāk stulba, tāpēc tik viegli pakļaujas katram murgam, ko karalis tai izdomā, līdz ar to varētu domāt, ka ierindas cilvēki uzreiz iekristu vēl lielākā anarhijā, tikai nu bez tirānijas.
Jāsaka, ka es tam īsti nevaru piekrist. Pārāk daudz common sensa esmu redzējis daudzos ierindas cilvēkos. Cita lieta, ka būtu grūti sagaidīt jaunu un labu līderību šajos ierindas cilvēkos, jo vairums negrib būt līderis, bet sekotājs un tie, kas grib, ir sīkmaņi un sociopāti. Avju baram vajag labu ganu, bet diemžēl šobrīd nav skaidrs, no kurienes tas varētu nākt.

Vai nu dzīvojam kalī jūgā, vai arī šī zemes dzīve arī ir tā elle vai vismaz šķīstītava, par ko runā daudzās reliģijās, tāpēc iespējams ciešanas un netaisnība ir norma un mūsu mērķis ir to pārdzīvojot, kļūt gudrākiem nākamajai dzīvei. Vai arī nē un esam mūžīga matricā, kur dēmōni izmantos mūs kā barības avotu forever.

Jebkurā gadījumā, samierināšanās retorika man nepatīk, jo nāk no tiem pašiem avotiem, kas rada šķelšanos un ciešanas. Tā nekad nenāk "no tautas", bet top down režīmā, no augstmaņu šķiras, kas uztur savu tirāniju caur sašķeltu pasauli un ienīst harmoniju. Krāpšanās. Tipisks piemērs ar mūsdienu ASV administrāciju, kas biedē un dehumanizē tās kritiķus, pasludina par teroristiem un cenšas iznīcināt ar totalitārismu un vienlaikus uzstājas sevis kontrolētajos medijos, lai aicinātu uz 'unity'. Well, fuck off.:/


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?