Eos ([info]eos) rakstīja,
@ 2023-06-05 15:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Novērojumi par iekšējo ožu un sieviešu intuīciju
Tas bija 1. kurss, kur mācījos Liepājā par latviešu un angļu valodas skolotāju. Kursā bija 6 meitenes un es. Starpbrīžos sēdēju pie lekciju auditorijas, bet patālu no meitenēm. Vienai no viņām gan bija interesanti ar mani sarunāties, tāpēc šad un tad viņa centās mani iesaistīt kopējās kursa sarunās.
Par ko tad runā 19 gadīgas meitenes – par studijām, par mammām un māsām, par to, ko vilkt mugurā, par jaunāko “Krēslas” grāmatu, un, protams, puišiem.

Tajā laikā es biju diezgan zemās domās par savu ķermeni, biju ierāvies mazliet sevī. Tāpēc būt tajā kursā bija mulsinoši.

Atceros divus momentus. Pirmais – mums bija jauna doktorante, kura pasniedza valodniecību. Viņas lekcijas bija pēcpusdienās. Viņai varēja būt 26 gadi, tiešām jauna.
Un viena no kursabiedrenēm teica, ka viņa nāk uz lekcijām labā garastāvoklī, jo viņai, izskatās, ir vīrs un no rīta labs sekss. Ka viņa ienāk auditorijā, pat ja pēc dušas un iesmaržojusies, taču viņai ir aizvien tā pēc orgasma seja uz kuras rakstīts, ka viņa jūtas mīlēta, viņas ķermenim ir ļoti labi, un dzīve ir skaista.

Es biju diezgan pārsteigts, ka to var tik labi nolasīt. Turklāt 19 gadu vecumā. Man tā pasniedzēja izskatījās vitāla un dzīvespriecīga.
Pagāja 3 gadi pirms es sapratu, ko nozīmē ar tādu seju vairākas stundas pēc laba seksa staigāt apkārt. Bet šis fenomens ir reāls, pat ja to parasti var nolasīt divas sievietes viena otrai, kuras atpazīst gan to sajūtu, gan sejas izteiksmi.

Otrs - Liepājā studējot, es iepazinos un mērķtiecīgi iegādājos hanteles, jo, lai arī biju tievs, gribēju glītu presīti. Pagāja pāris mēneši un, lai arī skaļi es neko neteicu, viena kursabiedrene
juta, ka no manis nāk cita enerģija (fluīdi) un izsecināja, ka esmu attiecībās. Paskatījās uz manām rokām, kuras bija kļuvušas muskuļotākas un pat pajokoja, ka laikam dikti gribu uzkačāties, ko?

Šādi es sapratu, ka sieviešu intuīcija ir teju pārdabiska lieta, par kuru nekad nevar zināt, kas tai ir sasniedzams, kas nē.

Trešais moments bija citās studijās, kad man bija jau 27 gadi. Mana paziņa man atsūtīja mūzikas video, kur dziesmas sižets ir tāds, ka zēni, gribot zaudēt nevainību, izturas nevērīgi, domājot par savu pirmo reizi. “Jo zēniem taču nevar būt slikts sekss”. Paziņa bija ievērojusi, ka esmu diezgan naivs un ar šādu video mani brīdināja, lai vairāk domāju par sevi.

Tajā gadā tieši man bija smags gads, un es vājuma brīžos tikos ar meitenēm, ar kurām nevajadzētu tikties – viņas smēķēja, dzēra un meklēja kādu, kam paraudāt uz pleca par to pat paldies nepasakot.

Tā kā no šiem trim gadījumiem es secināju, ka tiešām sievietes ir ķermeniskas, kā par to runā psiholoģijā, turklāt ar labi attīstītu iekšējo ožu un intuīciju.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?