Eos ([info]eos) rakstīja,
@ 2022-06-10 17:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Izeja no problēmsituācijas ir jaunā apziņā līmenī, kurš ir tepat, tūlīt, pieejams
Atceros, ka 2020.gada pavasarī pievērsos hor-o-skopiem.

“Hors joma: mitoloģija
Saules un debesu dievs seno ēģiptiešu mitoloģijā, Ozīrisa un Izīdas dēls; faraonu aizbildnis”

Es uzskatīju, ka tiem ticēt nevar, taču var paņemt par pamatu savam plānam. Kad es jūtu, ka sāku iet pa pieskari – es izveidoju dienas kārtību, kurā teju viss ir automatizēts. Viss ir saplānots, salikts pa stundām, katra darbība ir iepriekš zināma. Un tad visu to laiku, ko esmu ietaupījis šādi – iepriekš sarakstot dienām un nedēļām uz priekšu, ko un kā darīšu, es izmantoju prāta tukšošanai un meditācijai. Tā atbrīvojas daudz resursa, ko es novirzu tam, ko es vēlos saprast.

Ir reizes, kad ar piecu stundu meditāciju ir par maz. Ar piecām dienām reizēm pietiek. Vai nedēļām. Tā bija minētajā 2020.g pavasarī, kad es centos saprast notiekošā visas, pilnīgi visas šķautnes.

Es uzskatu, ka esmu daudz labāks jutējs. Es jūtu un intuitīvi saprotu, kas jādara. Taču, lai normāli funkcionētu kā cilvēks, man ir jāuztur stabils savienojums starp saprātu un sirdi. Tāpēc arī ar saprātu ir jāsaprot, kas notiek, un kāpēc. Kāda ir visdziļākā jēga?

Šobrīd ir tāds pats laiks man. Ar sirdi es ticu un esmu drošs, ka jau pēc pieciem vai desmit gadiem būs jaunā pasaule ar jaunu kārtību. Ar saprātu – tur man ir daudz jautājumu, ko es varu pats sev uzdot, taču, jo lielāks jautājums, jo lielākā klusumā jādzīvo, lai sadzirdētu atbildi.

Es cenšos savu dzīvi padarīt klusāku.

Tā vietā, lai sevi tiranizētu par savām vājībām, par sava rakstura šķembām, es meklēju iespēju izkopt to labo, ko ikdienā daru.

Radīt. Dot vitalitāti sev un tiem, kas ir saskaņā ar šādu plānu – radīt, celt, vairot, mīlēt, muzicēt harmoniski, dot, bagātināt, aizpildīt robus un tukšumu. Un to visu darīt ar prieku, beznosacījumu mīlestību un cilvēcisku siltumu.

Jāmācās parūpēties par sevi vēl vairāk. Gribas iemācīties sadarboties ar citiem cilvēkiem kādās jaunās jomās. Spēlēt komandu spēles. Virzīt un realizēt projektus. Celt.

Taču no horoskopu idejas – varbūt to saglabāšu arī nākamajai ziemai. Izveidot 30 un vienu kartīti.
Uz katras ir rakstīts, kas tajā dienā tāds jauks un harmonisks jāizdara. Daudzas lietas noder vienmēr. Kā, piemēram, aizbraukt uz jūru un nostaigāt dažas dienas tur. Uzdot sev gaismas uzdevumus un tad tos pildīt. Jārada.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?