emss ([info]emss) rakstīja,
@ 2014-10-22 22:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
wuhū!
Šodien tiku pie Andelē nomedītām biksēm un krekliņa, viss jauns un mans izmērs. Ļooooti priecājos, īpaši tāpēc, ka bikses ir melnas velveta, ar smalku svītriņu, nevis plato, tieši tādas, kādas es nopirku pirmo reizi iepērkoties Rīgā kādos 15 gados ar vienu radinieci. Tādas kā bērnības atmiņas vai kas tāds, pilnīgi silti ap sirdi palika. Biju spurainais pusaudzis un tagad atkal man ir tādas bikses.
Sazinājos ar šuvēju, man ļoti salst dupsītis savā dūnu jakā, tad nu apjautājos cik izmaksātu man mētelis, viņa apskatīs audumus šonedēļ un nākamnedēļ dos ziņu ar apmēram kādu ciparu tas varētu iziet cauri un tad es zināšu vai man tas ir pa kabatai. Nu labi, es ļoti tādu gribu, tāka domāju ja nu kas vienkārši sarunāšu uz nomaksu vai kā tā... :)

Neatceros kad pēdējo reizi slimoju, bet šodien pēc darba atnākot mājās sapratu, ka esmu tiešām slima, traki sāp galva un ir temperatūra un iesnas "tur kaut kur dziļi". Eh, jāsaņemas! I can do it!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]never_know
2014-10-22 23:46 (saite)
Omg, velveta bikses, man bija mīļākās tumši sarkanās pirms gadiem n, kad bija laiks beidzot no viņam sķirties sķita, ka pasaulei pienācis gals. :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]emss
2014-10-23 18:14 (saite)
Vaine, es ar savās daaudz gadus nostaigāju, riktīgi izdeldēju. :D Es visu laiku siekalojos melnas meklēju un beidzot uzgāju!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?