employed ([info]employed) rakstīja,
@ 2007-05-27 06:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Melanholija
brālis dzīvo manās domās desmit reižu vairāk nekā man gribētos. viņš alkoholizējas, pa pusei jūdzas, ārda savu ģimeni un vispār ir maita pēdējais. es baidos, dusmojos un nožēloju visu šito ģimenes padarīšanu, jo tieši šobrīd man liekas, ka nav nekā sliktāka,kā jucis pirmās pakāpes radinieks. tā ir kara izjūta miera laikā, tā ir bezcerība, kura visu laiku apstiprinās, tā ir bezpalīdzība, kuru veicina visi, kam būtu jāpalīdz.
man pašai jau sāk notrūkt miegs, pārāk daudz medikamentu un man liekas, ka gribētos dzert un dzert bez apstājas, tikai es negribu kā viņš, es gribu cerēt un dzīvot, un, lai mamma par mani nepasaka, ar to cilvēku ir cauri.
bet aptrūkstas ticība skaistajam, labajam un taisnībai, un laimīgām beigām. tas velkas jau mēnešiem. sliktu ziņu mēneši, sliktu domu un jūtu laiks, un dažreiz pat nav iespējams ieraudzīt kādu lietu, par kuru domāt ar prieku, jo fonā ir tikai sāpes un traģēdija. es gribu, lai tas aprimst, jo es vairs nevaru.
atvainojos, tāda ir mana realitāte šobrīd, nepietiek spēka nekādiem pusmīklainiem teikumiem, kuri neizteic neko.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

m?
[info]ugunszirgs
2007-05-28 15:24 (saite)
visas problēmas caur medikamentu iepakojumiem un pudeļ-stiklu?
aizbrauc uz kādu vietu, kur Tevi neviens nezin (nevis Alfa-market), pasēdi pie dabas, teltī, lai, padzīvo. Pie kāda upes-ezera-jūras (mutesbļoda kā vieta pie ūdens šoreiz droši nederēs).. saorganizējies un paņem sev "atvaļinājumu", sen jau laiks no Rīgas atpūsties. un pilnmēness laikam 1-jā Jūnijā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: m?
[info]employed
2007-05-28 17:48 (saite)
man būtu bail kaut kādā teltī vienai dzīvot,es neesmu nekāds vecis ar stroķi,bet gan niekalbīga zaķaļipa.un es to nemaz nemācētu, bez tam man nepatīk kārtoties krūmos.ir vēl pretargumenti,kapēc nekādi un nekad,bet nu jau pietiks,ne? paldies,ka piedomāji.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?