employed ([info]employed) rakstīja,
@ 2005-11-05 14:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vakar uz vakarpusi mana harmoniskās pārlaimības pilnā seja pazuda: pozitīvu iespaidu trūkums. diskutēju ar sevi līdz rītā 3-jiem, bet pēc stundas kaķis centās izkārpīt eju uz istabu un es neglābjami biju pamodināta. tādā fīlingā piesēdos pie datora un uzdrukāju atmiņas par dzīvi līdz četru gadu vecumam. tas aizņēma tikai trīs lappuses, tas mani nebiedē, jo par to vēlākās darbības priekšā es vienkārši nokaru ausis, jo liekas, ka darbības norisinājušās visas vienlaikus un to risināšanās apstākļi sākas vienā punktā un plešās uz visām pusēm.kad tā sāk atritināt, tad dzīve liekas neticami gara aiz muguras, iesaku pamēģināt tiem, kuri sūdzas, ka neko nav paspējuši. kā lai paspētu, kad tik daudz muļķību bijis jāpieļauj un visādīgu satricinājumu jāpiedzīvo?
šodien mani satricina kaimiņienes sadauzītā seja(viņu sit vīrs alkoholiķis), bet nezinu ko darīt,jo viņa pati ir pilnā un neglābjami velkas atpakaļ uz dzīvokli saņemt savus kāvienus. nolemtības smaka. tā ir visur, es to jūtu. nolemtība ir tas ko mēs darām kā roboti, kuri nav spējīgi kaut ko mainīt savā shēmā un rīkojas pēc programmas. es esmu robots,kurš grib atbrīvoties no programmas/nolemtības.dzīves žēl tam visam. tik daudz dzīves kaķim zem astes, taisni žēlums.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Risinājums
[info]quizer
2005-11-06 20:21 (saite)
Adatu rituāls šajā gadījumā ir efektīvs risinājums. Tas ir pavisam vienkārši, zinot, ka tev patiks - kanceleju preču veikalā bez vecuma ierobežojumie pārdodas smukas kastīti ar kniepadatām. Nopirksi un nobārstīsi sev ap gultu. Tad nodzēsisi gaismu un atstāsi dažas sveces. Dodies gulēt. No rīta rituāls ir veiksmīgi novadīts. Tu esi brīva no ļaunajiem demoniem, tas ir, es domāju, rodas jaunas pozitīvas emocijas, un visi tevi mīl. Tikai sargi plikās kājas, ja! Es brīdināju.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: Risinājums
[info]employed
2005-11-06 21:01 (saite)
paldies,bet kas ar tiem dēmoniem notiks?viņi nodursies uz kniepadatām?briesmīgs rituāls,jo man dzīvē ir taisītas divas operācijas,lai izņemtu iedūrušās adatas,tā ka..diezvai es uzdrošināšos.arī kaķīša dēļ - sadurs peciņas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Risinājums
[info]quizer
2005-11-06 21:36 (saite)
Īstenībā es tikai gribēju piesaistīt tavu uzmanību! Tu patīkami raksti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Risinājums
[info]employed
2005-11-06 23:29 (saite)
tu arī raksti patīkami:)es domāju-komplimentus un rituālus par dēmonu izdzīšanu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?