ely ([info]ely) rakstīja,
@ 2008-10-21 13:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nomācies un līst lietus. Taisni paspēju atskriet no lekcijām! 4.11. pirmais starpeksāmens Media economics. Cerēsim, ka būs ok un nesagaidīs kādi nepatīkami pārsteigumi. Vēl jāuztapina grupu darba pēdējās divas daļas un jāsāk darbs pie Communication strategies projekta. Nekādas atpūtas! Daudz mājas darbu valodu kursos (vakar gan sajutos kā muļķe - ņēmām kaut kādu tur imperfeito, ko izrādās lielākā daļa jau apguvusi, bet manos vasaras kursos mēs tam veltījām tikai paviršu skatu. Taisni vai raudiens nāca. Teju viss uzdevums nepareizi un pasniedzējs tik jautā un jautā man tās vārdu formas. :(
Vakar vēl sporta klubs un nogurums tāds, ka tik iekrist gultā un gulēt līdz rītam.
Bet šodien atkal optimisms un smaids sejā. Ar domu par Brussels un Amsterdamu! Jīhā! Un, ja viss izdosies tā, kā tam jāizdodas, tad tikšanās ar Holandes puiku. ;)

Bet tagad laiks manām visgardākajām pusdienām - "Lāču" rupjmaizītei ar biezpienu un tomātiem. Un pilnai laimei kapučino! Un vakarā vēl sporta klubs ar brasilian dancing un superīgo pasniedzēju!

Raindrops keep falling on my head, bet dzīve tik un tā ir viena feina padarīšana! Un rīt vai parīt tik un tā atkal spīdēs saule! :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]engelina
2008-10-21 18:00 (saite)
Man patīk pēdējie divi teikumi.
Galvenais tos ik pa brītiņam sev atgādināt.
Kaut vai uzsist uz pleca, ja nelīdz - iedunkāt sevi, bet pateikt.
Un galu galā-
dzīve taču ir forša:))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ely
2008-10-21 23:29 (saite)
Man jau ar' ik pa laikam tas piemirstas, bet šodien tāds riktīgs pozitīvisma stariņš man bija uzmirdzējis! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?