antagonist ([info]elvira) rakstīja,
@ 2006-07-17 00:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:tukšs
Mūzika:In Extermo - Lebensbeichte

tukšums
manī ir tukšums. kaut kas ir izskrapsējis, izdeldējies un tagad spiež man krūtis kā norīts gaisa balons. reizēm šis tukšums ar joni piepildās, bet es nemāku noturēt šos mirkļus, un tie aiziet nebūtībā, lai atsātu mani ilgās pēc nākamā tāda mirkļa, kad tas pienāks. Centieni veltīt uzmanību derīgām nodarbēm, literatūrai un mūzikai visnotaļ palīdz kliedēt šo pastāvīgo trauksmainību, vai vismaz piemirst to, bet tie tik un tā neaizpilda tukšumu, kā mānīgas ūdens lāses tie pazūd un iztvaiko kritienā bezdibenī.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dsc
2006-07-19 16:48 (saite)
Shaubos gan vai tu maini muuzikas stilu paaraak plashaa amplituudaa.
Obligaato literatuuru neesmu lasiijis kopsh 6.klases.
A uz klubu mieriigi var iet arii bez kompaanijas, bet ja jau nevelk

Ar mani peedeejaa laikaa pagruuti saskrieties.. ja nu vieniigi vaarda tieshajaa noziimee saskrieties

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]elvira
2006-07-19 17:57 (saite)
bet tu nešaubies. Pēdējā gada laikā esmu izklausījusies visu sākot no vecajiem psihodēliķiem un roka stūrakmeņiem līdz pat postpanakam, pa vidu labu laiku klausoties glemroku un staigājot ar zeltītu šalli, tad pievēršoties elektronikai, bet nediskriminējot folkmetālu, atgriežoties pie vecā labā grendža un progroka, kā arī Akvarim un DDT, kas ir krievu grupas, nemaz nerunājot par klasiku ar Šopēnu, Bēthovenu un Glāsu priekšgalā. Un protams, kā var nepieminēt Niku Keivu, un tikai tagad sanāca atkal uzdurties kam jēdzīgam iz gotiskā stila, proti, Rosa Crux. Ko tieši tu saproti ar "plašu amplitūdu"? Loģiski, ka nepatīk R'n'B vai kaut kādas pseidokrutās grupas, ko atskaņo Eurpen [S]hit rādio.

Literatūras saraksts man patīk tīri labi, jo daļēji saskan ar to, ko pati gribu izlasīt. nelasīt neko taču ir nāvīgi garlaicīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dsc
2006-07-20 09:20 (saite)
Nu vot kursh bija tas gudrinieks kas idomaaja to shit es gan gribu zinaat.

Protams, tur skan arii pilniigi meesli, kuri naudu nopelna uz to, ka ir vienkaarshi lipiigi. Plasha amplituuda buutu tad, ja tu piemeeram paarietu uz regeju, popu, R&B (kursh tev nepatiik, bet ir vadoshais muuzikas stils pasaulee)

pasaule nesastav tikai no gotu muuzikas un gotiem. Visu cienju pret tiem, kas to apzinaas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?