antagonist ([info]elvira) rakstīja,
@ 2004-12-18 13:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:labs
Mūzika:Qeen - We Are the Champions

Jauka nakts
Tādas dienas kā vakardiena man vēl nekad nebija bijis. Kaut kas tik netverami jauks. Satiku sen neredzētus cilvēkus. Runāšanās. Beztolkā, bet kas par to? Smiekli, dāvaniņas (nesabīstieties, tā nav z-svētku sērga), pankūkas, vīns, smaidi viņu (jūsu?) sejās. Cik žēl, ka tik reti. Bet varbūt savādāk būtu grūti to novērtēt?

Un tajā pašā vakarā - vēl viena ne mazāk jauka tikšanās. Daži no otrā kursa, meitene, ko kaut kad ļoti sen laikam pazinu, ģitāra, Radiohead, Qeen, atkal smiekli. Un sirsnība. Laikam. Visamaz man tā gribas domāt. Bet es nedomāju, ka būtu jēga simulēt, vai ne? Sirsnību. Filma par The Doors/Džimu Morisonu trijos naktī. Un atkal ģitāra. Skaistums un siltums, kā to lai noformulē...draudzīgums. Tas nav bieži. Bet kas teica, ka nevar būt? viss ir mūsu rokās. paskaties uz zvaigznēm

Mhm. Skate, starp citu, beigusies. Atzīmes ir ok, pat labākas nekā uzdrošinājos cerēt. Es ļoti ceru, ka Stalloni neizmetīs. Viņam jāsaņemas.

Un šovakar ar skatāmies Beautiful Mind. Un rīt uz konci. Tur būs mulsinoši daudz zināmu seju. Es zinu, ka mulsinoši. Bet tas tā. Es tak es eju uz mūziku, ne uz sejām skatīties galvenokārt.

Padoms: Ja jūs neviens nekur neaicina, uzaiciniet paši :)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kid_a
2004-12-18 17:16 (saite)
tiesham prieks :) visi runa par dzhimu morisonu hm. tikai es nerunaju. stulbs :D nevaru saprast kada jega ir padomam. ja mani neaicina tad mani negrib aicinat, tiesham negrib aicinat, kapec tad man ir jaaicina to kursh negrib mani?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]elvira
2004-12-21 19:43 (saite)
Kas teicis, ka negrib aicināt? Vnk es Rīgā dzīvoju nesen, un ļautiņi vēl nav aptvēruši, cik daudz viņi zaudē, neiesaistot mani :DDD Bet ja nopietni, paskatoties no otras puses – kāpēc lai mani aicinātu kaut vai ciemos, ja pati nevienu neaicinu? Kādam jāsāk aicināt pirmajam, un parasti to dara jebkura paziņu loka jaunpienācējs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ripp
2004-12-18 17:21 (saite)
mū. no tās morisona filmas es nudien neatteiktos. pat gribētu ljoti :P :>

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]elvira
2004-12-21 19:44 (saite)
Morisona filma tik pat kā rokā :) un tu pie manis aizmirsi Beautiful Mind.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2004-12-22 16:10 (saite)
ū. būs jāiet pakaļ Beautiful mind un skatīties to otru filmu? :]]]

neaizmirsti, ka 27 Tev ir aizņemts :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]elvira
2004-12-23 14:05 (saite)
Laikam jau :]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]redeemer
2004-12-18 21:43 (saite)
Tev pienākās balva vairākās kategorijās! :D
...vai runa par Silvestru Stalloni?
kas tika spēlēts uz ģitāras?
un runājot par konci. es skatos ārā un zīlēju vai būs silts, vai auksts. un domāju kamdēļ man ģērbt ko mellu utt, labāk vilktu parasto džemperi ar augsto kaklu un parastu jaku, nevis ādas mēteļi un vēl sazin kas. eju tak baudīt mūziku, nevis izrādīties :D
bet tomēr paradise lost, vajadzētu ievērot etiķeti :P kaut biki.
daudz zināmu seju, bet kad biju uz Scorpions konci, tad bija ļoti vientuļi, pavisam viens, bet mūzika bija vienreizēja un tas bija mans mērķis.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]elvira
2004-12-21 19:45 (saite)
*aplausi un ovācijas (man)* :]
..Nē, par kursa biedru ar iesauku Stallone. Viņš viens no galvenajiem humora uzturētājiem kursā, tapē būtu škrobe. Bet vienu citu jau izlidināja, lai gan pusgadā to darīt nav pieņemts.
Smoke on the Water, Sex and Violence un dziesmas no Mazo S****** Kociņu repertuāra.

Par “gotu etiķeti”...nu bet kāpēc gan ne? Ir taču interesanti mazliet izrādīties reizēm. Bet katrā gadījumā mūsu domas sakrīt (kā noskaidrojās) tajā ziņā, ka koncertā primārais ir mūzika, bet alum un pēdējo jaunumu apspriešanai ir pakārtota loma ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]shadowsin
2004-12-19 18:11 (saite)
Texta sākums tāds, ka likās no katra vārda biezs sīrups tek! :D

Viss izklausās tik kŗuti, man arī kŗuti, tik aizraujoši- aizeju uz skolu, nomokos paŗnāku mājās, paguļu paklausos mūziku un eju atkal gulēt, tad no ŗīta pieceļos eju uz skolu, nomokos, pāŗnāku miegains mājās un aizmiegu un tu neuzminēsi, kas nākamajā dienā.....
Jā un tad pienāk brīvlaiks un es saslimstu, sēžu mājās rakstu zinātnisko un runājos pats ar sevi un zini tas ir tik kŗuti, jo vakarā pirms gulētiešanas es izplānoju nākamo dienu, cik vēl gaŗlaicīgāk to pavadīt, vūūūuuu tik kŗuti, varu saderēt tev skauž no mana pavadītā laika...ā, un tad vēl kartu nakti 3 pamosties, jo domas tevi vērpj uz pretējām pusēm... jā tā nu tā dzīvīte pajiet!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]elvira
2004-12-21 19:45 (saite)
...es domāju, ka varu atkost, kas notika nākamajā dienā! Tu no rīta piecelies žirgts kā gurķītis, ar prieku aizgāji uz skolu, atklāji, ka skolotājas atvilknē paslēptas sprāgstvielas ar laika detonatoru, kuru tev izdevās apstādināt ne ātrāk, kā 3 sekundes pirms sprādziena, tevi slavināja par paveikto varoņdarbu, piešķīra trīszvaigžņu ordeni, bet tad pēkšņi parādījās lidojošais šķīvītis un nolaupīja tevi, un tad tu uzzināji “..patiesību, kas ir tur, ārā”, bet tu aizbēgi no citzemes negantniekiem, pie reizes izglābjot skaistu, garkājainu meiteni, un tad uz ekrāna parādījās lieli burti THE END. (un tad tu nokļuvi istabā, kur viss ir balts un polsterēts :D)
nudien skaudiens nāk :/
Nekas, es trešdien braukšu uz Aizkraukli glābt jūsu dvēseles un sludināt jaunās patiesības.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]shadowsin
2004-12-23 20:10 (saite)
Jā, sludināt jel gan! :D

Priecīgas Xmas!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kid_a
2004-12-20 00:36 (saite)
viss itkaa esot labi. es esmu muse. muse esmu =) nekas.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?