antagonist ([info]elvira) rakstīja,
@ 2004-05-12 14:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:nu _dikti_ jauks!!!
Mūzika:Britney Spears – Toxic [tjip :)]

ROZĀ VALDA!!!!!!
Mani mīļie, es mainu imidžu!! Ak, nu kādēļ man slēpt savu būtību – es tagad būšu pilnvērtīga BLONDĪNE!
Draudzenes un viņas māsas skapī atradās jaukas, strīpainas zeķbikses, ceriņkrāsas svārki ar rozā bārkstīm, pieskaņota toņa topiņš ar Britniju (!) virsū, un mežģīņu blūzīte, protams, rozā! Loģiski, arī kosmētika šodien man bija pieskaņotā gammā – rozā un gaišzila, tikai kurpītes gan bija melnas [:\] Man šodien būs fotosesija, es būšu modele, es to zinu, tas ir mans sapnis, mana karstākā vēlme, wīī!!!!

Apkārtējo reakcija bija vienkārši satriecoša!! Daudzi man izteica komplimentus, bet klasesbiedri vnk bija sajūsmā!! Daudzi mani neatpazina [kā reiz Bubis nupat pasaka: "tevi atpazīt nevar."], zeņķi [no tiesas o_O] čut vai lūrēja [es tak saku, ka blondīnes valda], skolotājas interesējās, vai esmu nomainījusi stilu [laikam grūti pamanīt], kāda meitene uzjautāja vai man neesot temperatūra, dirsīgie čomi no paralēlklasēm arī vai nu nepazina, vai nu klusēdami blenza virsū, bet vislabākais variants bija šāds! Tātad mūsu kabinetā sēdēja kāds vienaudzis no citas kleses, kuram parasti labpatīk par visiem [t.sk. mani] smīnēt. Tad nu es ienāku ar visām pie somas piešūtajām mīkstajām mantiņām [rōzā], un šis kā pārakmeņojies - ne acu nevar novērst!! Es tā mīļi uzsmaidīju, pamirkšķināju actiņas un aizgāju uz savu vietu. Viņš arī samirkšķināja actiņas, zibenīgi paķēra somu un ar vārdiem "Man bail!!!" izmetās no klases mūsējo smieklu vētras pavadīts :D

Protams, arī mans žurnālītis [mīļais, jaukais, labiņais, pūkainais] piedzīvo izmaiņas!!! [nesabīstaties, ne permanentas. cerams o_O] Varat IEČOLĒT tekstiņus pie jūzerinfa, protams, arī defaulta bildīte atspoguļo manu pašreizējo psihisko stāvokli :D Protams, sekos daudz blondu tekstiņu!!!

Es gribu teikt – PASMAIDIET taču!!! Maita DZĪVE REIZĒM MĒDZ BŪT JAUKA!! Eu, PRIECAJATIES PAR DZĪVI!!! [Jā, man te daži skeptiķi teiks – kas tur ko priecāties] Nu bet jūs priecājaties par pašu dzīves esamības FAKTU!! [ui, tik sarežģītiem vārdiem nedrīkstu rakstīt] Tjip, paceliet savas roķeles un sitiet plaukstiņas līdz ar mani. Pasmaidiet! Atklājiet savus daiļos zobus divās [var arī trīs un četrās – jo vairāk, jo labāk] rindās, lai saulīte parotā uz tiem savus saules ZAĶĪŠUS [mīļus un pūkainus, protams]!!! Pirms tam gan vēlams pārbaudīt zobu tehnisko stāvokli [iziet tehn. apskati], un pacentieties nesabiedēt mazus [jaukus un mīļus, KĀ SAVĀDĀK] bērniņus, un neapžilbināt pensijas vecumu sasniegušus ļautiņus [mīļos vecīšus, pustrakos kraķīšus]!!

ROZĀ un BLONDĪNES izglābs pasauli!!!! :D :D :D :) :) :) :O :] :* #@$#%^($^)(&_(&(*&)_%%$@!@!~R$+\=I^()!!

[un uzgrieziet kāds 03 :)]



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]malefici
2004-05-18 13:38 (saite)
kontekstu uzkjeeru - par sho ideju padomaashu taa nopietnaak. varbuut arii pagaidiishu, kameer tu riiko kaadu riigas pasaacienu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]elvira
2004-05-18 17:04 (saite)
Bija doma kko sabīdīt Depo otrdien, kad ir Krēslas Stundas. Bez kādas tur sveikšanas, puķēm, ect., tā kā neviens no mums nav īpaši biezs; es neko daudz nevaru "galdā celt" vai kā tamlīdzīgi, man jau lielākais prieks būtu satikt "Rīgas [un ne tikai] draugus".
Bet te parādās daži "bet". Pirmkārt, es nezinu, kā viņiem tur Depo ir ar nepilngadīgajiem, līdz cikiem un kā šie tur drīkst uzvesties. ai, nu vobč vēl dažas tehniskas dabas problēmas.
Bet, ja tev ir kāda laba doma, ieteikumi būs ļoti gaidīti :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]malefici
2004-05-18 18:52 (saite)
mans domāt!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]elvira
2004-05-19 13:18 (saite)
mans smaidīt :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]malefici
2004-05-19 15:58 (saite)
intelektuāli :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?