antagonist ([info]elvira) rakstīja,
@ 2010-11-10 13:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:The Route 66 Killers - Bloody Basin

javascriptu burvji, palīgā
Es zinu, ka daži no jums, kas šo lasa, saprot skriptus. Tā ir iegadījies, ka man patlaban vajag sakodēt mājaslapu (savu, lol) un, lieki piebilst, ka no kodiem es saprotu nedaudz vairāk kā dārzenis. Problēma ir sekojoša: vajag uztaisīt galeriju, kas izskatās apmēram šādi (skice). Nu, ar augšējo daļu problēmu nav, tas ir elementārs html, bet pašai galerijai vajadzētu darboties tā, ka nospiež un tambneila un blakus atveras lielā bilde. Jāpiebilst, ka tambneili man jau ir sataisīti (varen smuki), tāpēc sevišķi es priecātos par tādu kodu, kas ļautu man tos arī izmantot, respektīvi, manuāli izvēlēties "mazās bildītes". Bet arī tāds, kurš viņas ģenerē pats, noteikti noderēs.

Tad nu lūk, varenie kodēšanas burvji, lūdzu jūs padalīties ar kādu linku, kur es varētu atrast pielāgojamu javascript vai kādu vietni kur tādas lietas lielā vairumā ir. Jā, gūgles tantes nozīme mūsu dzīvēs ir nepārvērtējama, taču tā pat ir ar personisku pieredzi.

Vakar izdevās pielāgot tādu skriptu, kas rāda apakšā mummurus un pāršķir bildes, bet nu jā, tagad vajag lai būtu ar tambneiliem.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?